banner564

Hentbol Gençler Ligi’nde ikinci devre başladı

Hentbol Gençler Ligi’nde ikinci devre önceki akşam oynanan üç karşılaşmayla başladı.

Hentbol Gençler Ligi’nde  ikinci devre başladı
banner598
Genç  bayanlarda UKÜ rakibine acımadı.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ilk karşılaşmada UKÜ(Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) bayanları karşılaşma boyunca YDÜ(Yakın Doğu Üniversitesi) bayanlarına büyük bir üstünlük sağlayarak maçtan 32–15 lik bir farkla galip ayrıldı. UKÜ’de özellikle Büşra (on) ve Melisa (yedi) gol atarak takımlarının galibiyetine katkı koydular.
Zorda olsa Yükseliş galip
Gecenin ikinci müsabakası Genç Erkekler Ligi’nde Yükseliş ile UKÜ(Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) arasında oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Yükseliş ilk yarıyı 16–10 önde girdi. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan UKÜ gençleri maçı birçok kez berabere getirmesine rağmen son dakikada yediği golle sahadan 27–26 mağlup ayrıldı. Yükseliş’te Oğuzalp attığı sekiz golle takımının galibiyetine büyük katkı koydu. 
Mağusa Gelişim Akademisi çok farklı
Günün son karşılaşmasında Darbaz Genç Erkekleri ile Mağusa Gelişim Akademisi karşı karşıya geldi. Maçın ilk onbeş dakikasında başa baş giden karşılaşmada, maça ağırlığını koymaya başlayan MGA gençleri maçın ilk yarısını 17–10 üstünlükle soyunma odalarına gitti.  İkinci yarıda da oyun disiplininden kopmayan MGA müsabaka sonunda da 19–33’lük skorla rakibine üstünlük sağladı. MGA’da Cafer attığı on üç golle takımının farklı galip gelmesinde katkı sağladı.   

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473