banner564

Herkes mutlu

Kıbrıs Rallisinde iki araca sponsor olan Accapulco Hotel’de basın toplantısı düzenlendi

Herkes mutlu
banner598
Hamit SAKALLI
Yarın yapılacak olan Kıbrıs Rallisi’nde 800 kilometrelik tüm yarışta yarışacak olan 2 ekibimize sponsor olan Acapulco Otel’de geçtiğimiz akşam basın toplantı düzenlenerek, ekiplerimiz basına tanıtıldı.
Düzenlenen basın toplantısına Acapulco Otel adına Vacide Gören, pilotlar Fikri Macila, Mehmet Kamiloğlu ile co pilotlar Mehmet Mişon ve Murat Aşık katıldı. Ülkemiz spor basının yanı sıra Güney Kıbrıs’tan da basın mensuplarının katıldığı basın toplantısında, KKTOK başkanı Hasan Macila ve KOK başkanı Kostas Lambroniyadis de birer konuşma yaptı.

Aşık “elimizden geleni yapacağız”
Nethouse Ralli Team adına gecede konuşma yapan Murat Aşık şunları söyledi:
“Kıbrıs Rallisi’nin tümüne katılacak olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Büyük bir maddi külfet gerektiren bu katılım için bize destek olan Acapulco Otel’e ve sahibi Ünal Çağıner’e çok teşekkür ederiz. 
Acapulco Otel sayesinde ilk kez bu yarışa katılacak olan Kıbrıslı Türkler arasına 2 ekip daha katılmış oldu. Bunun heyecanı içerisinde rallide elimizdne geleni yapacağız.”

Macila “ralliye kaybetmek için girilmez” 
Ralliye kaybetmek için girilimez diyen rallici Fikri Macila ise şunları söyledi:
“Bu organizasyonu gerçekleştirmek için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ralliye kaybetmek için girilimez. Bu nedenle de başarılı olabilmek için en iyisini yapacağız.
Antrenmanlar sırasında Güney Kıbrıs’ta büyük ilgi ve destek görüyoruz. Bize Türkçe kelimeler söyleyerek başarılar diliyorlar. Etaplara yabancı olmamıza rağmen elimizden gelenin en iyisini yaparak, Güney Kıbrıs’tan ekiplerin de olduğu Grup N’de başarılı olacağız. Sabahın 5:30’ndan itibaren 13 saatlik yorucu antrenmanlarla yarışa hazırlanıyoruz. Özellikle Lefkoşa etabında ralliseverlere büyük keyif verecek sürüş yapacağız.
Şu ana kadar KKTOK’un düzenlediği 6 yarışta, 6 birincilik elde ettim. Bu başarımı Kıbrıs Rallisi’ne de yansıtmak istiyorum. Tabi başarı sadece benim değil, tüm ekibimin olacaktır. Acapulco Otel’e sponsorluğundan dolayı müteşekkirim.”

Gören “gurur verici”
Biz de orada olacağız diyen Acapulco Otel temsilcisi Vacide Gören’in açıklaması şöyle:
“Acapulco Otel olarak bu önemli organizasyonun bir parçası olmak bizler için çok önemli ve gurur vericidir. 
Mutluyum. Yarışçılarımıza, yarışta bol şanslar diliyorum. Cuma günü biz de orada olup ekiplerimize destek olacağız.”

Lambroniyadis “Kıbrıslı Türkler de katıldığı için mutluyum”
Kıbrıslı Türk yarışçılar umarım iyi derece elde ederler diyen KOK başkanı Kostas Lambroniyadis’in sözleri şöyle: “Kıbrıs Rallisi’ne, Kıbrıslı Türk yarışçılar da katıldığı için çok mutluyum. Kendilerine yarışta iyi şanslar dilerim. Kıbrıslı Türk yarışçılar umarım yarışta iyi derece elde ederler.
Hasan Macila, Tigin Kişmir ve Canben Özpaşa’ya bu organizasyona yaptıkları katkılar için ayrıca teşekkür ederim.”

Hasan Macila “olmayan bir etabı hazırladık”
WRC’de olmayan bir etap hazırladık diyen KKTOK başkanı Hasan Macila şu açıklamaları yaptı:
“WRC’de olmayan bir etap hazırladık. Yarışı izleyecek olan WRC yetkilileri bu etabı görünce bizlerin bu işi ne kadar iyi yaptığımızı görecekler. Ben haftalardır, fedakarca çalışan tüm ekibime, work  - team’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.
2 ekibimize sponsor olan Acapulco Otel yetkilileri, diğer firmalarımıza örnek olmalıdırlar. Ben 2 toplumun lideri Sayın Eroğlu ve Sayın Anastasiadis’e çağrı yapmak istiyorum. Gelin bu yarışı Çetinkaya Sahası’nın tribünlerinde birlikte izleyin. Sizler yan yana olursanız, iki toplum da yan yana gelecektir. Bu çağrım için kendilerine 2 mektup yazdım. Umarım spor adına olan bu çağrım gerçekleşir.”

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474