banner564

İbrahim’e tam destek

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncusu İbrahim Yavuz, Türkiye Milli Takımı'nda mücadele edeceği Avrupa ‘Süper Kupası’ öncesinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell’i ziyaret etti.

İbrahim’e tam destek
banner598
İbrahim Yavuz, 1-8 Temmuz tarihleri arasında İstanbul'da yer alacak hazırlık kampına katılacak, ardından 9-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek turnuva için milli takımla birlikte Almanya’ya gidecek.

‘Aile’den tam destek
Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı kampı öncesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell’i ziyaret eden başarılı sporcu İbrahim Yavuz, “Bu gururu ailem olarak gördüğüm sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Sporcular dünyadaki yüzümüz, sesimiz, yüreğimiz oluyor
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da ziyaretten duyduğu sevinci dile getirerek, “Sporcularımız hem takımımızla hem de bireysel başarıları ile dünyadaki yüzümüz, sesimiz, yüreğimiz oluyor. Bu başarılarını her zaman takdir ediyor, onlarla gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Ziyarete Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, Kurumsal İletişim Müdürü Serenay Yalçınkaya ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı İdari Menajeri Haluk Taşkınçay katıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473