banner564

İkisi de bırakıyor

Lefke’de başkan Yıltaç Mükellef ve teknik patron Toygar Davulcu takımdan ayrılıyor

İkisi de bırakıyor
banner598
Son üç sezondur, Lefke’de başarılı bir dönem geçiren, bu süre içerisinde Lefke’ye 42 yıl sonra Pepsi Kıbrıs Kupası’nı kazandıran Teknik Direktör Toygar Davulcu ve kulüp başkanlığı görevini 6 yıldır sürdüren Yıltaç Mükellef Mor-beyazlı ekipteki görevlerine devam etmeyecekler.
Konu ile ilgili olarak, konuşan Toygar Davulcu, Lefke ile çok başarılı üç sezon geçirdiğini, bu süre içerisinde ligde zirveye oynayan bir takım yarattığını ve 42 yıl sonra Pepsi Kıbrıs Kupası’nı Lefke Türk Spor Kulübü’nün müzesine taşıdıklarını söyledi
Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Yıltaç Mükellef’in de başkanlıktan ayrılmaya karar vermesinin ardından kendisinin de ayrılma kararı aldığını açıklayan Davulcu, üç yıldır özellikle yol mesafesinin kendisini yorduğunu, ayrılma kararında bunun da rol oynadığını ifade etti. Toygar Davulcu, çok yorulduğunu, kısa bir süre dinlendikten sonra, kendisine uygun ve başarıyı arayan takımlardan teklif gelmesi halinde bu teklifleri düşüneceğini sözlerine ekledi. 
Öte yandan Lefke’de 6 yıldır başkanlık görevini üstlenen Yıltaç Mükellef, gerçekleşmesi planlanan genel kurulda aday olmayacağını belirtti. Mükellef, devam etmeyeceğini ve yorulduğunu dile getirdi. Bu süre zarfında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan aldıkları cezalardan dolayı da bir bıkkınlık yaşadığını söyleyen Mükellef, bir sonraki yönetime bayrağı devredeceğini sözlerine ekledi.
Diğer yandan takımdaki futbolcularda ipleri koparma aşamasında. Serbest transfer hakkı bulunan Salih Say ile Arif Öztürk, yıldız golcü Kasım Tağman ve kaleci Mehmet'in başka takımlarla görüşmeler yapmaya başladığı ve takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473