banner564

İkisi de kazanmak istiyor

Küçük Kaymaklı ve Serdarlı takımlarının teknik patronları, hafta sonu yapacakları maç hakkında iddialı konuştu

İkisi de kazanmak istiyor
banner598
Bir yanda sakat ve cezalı oyuncularıyla uğraşan Serdarlı, diğer yanda ise zirve yolunda rakiplerinin karşılaşacağı haftada kazanmak isteyen Küçük Kaymaklı. Kritik altıncı hafta öncesi hem Fırat Canova, hem de Sedat Devecioğlu düşüncelerini gazetemiz spor servisi ile paylaştı.

Fırat Canova: Kazanmak son derece önemlidir
Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova yaptığı değerlendirmede iyi ve diri bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti. Puansal olarak tabi ki hedefledikleri yerde olmadıklarını belirten Canova, ancak geriye dönüp bakmanın ise yersiz olduğunu belirtti. Doğan Türk Birliği ve Yenicami’nin karşılaşacağı haftada Kaymaklı olarak ilk hedeflerinin kazanmak olduğunu belirten Fırat Canova, sonrasında ise elbette rakiplerinin kaybetmesini bekleyeceklerini vurguladı.

Ciddi seviye farkları var
 Ligin ilk beş haftası geride kalırken, takımlar arasında ciddi seviye farklarının olduğunu belirten Küçük Kaymaklı Teknik Direktörü Fırat Canova bunun ilerleyen haftalarda ise daha net ortaya çıkacağını vurguladı. Serdarlı maçının da önceliği kritik hafta da kazanmak olarak belirlediklerini vurgulayan Fırat Canova, Hüseyin Adal’ın son durumunun ise maç günü netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Devecioğlu: Zorluk derecesi oldukça yüksek
Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu ise Küçük Kaymaklı maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, maçın kendileri adına oldukça zor olacağını belirtti. Hedefledikleri noktanın oldukça altında olduklarını belirten Sedat Devecioğlu, ancak beklenmedik sakatlıklar yanında yaşanan kart sıkıntılarının ise gelinen noktada büyük etken olduğunu belirtti. Takımını Küçük Kaymaklı maçına motive etme konusunda sıkıntı yaşamayacağını belirten genç Teknik Adam, iyi hazırlanmak zorunda oldukları kritik karşılaşmaya tam anlamıyla aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Puan çıkarsa moral olacak
Kaymaklı maçından puanın çıkması halinde Mormenekşe maçı öncesi moral ve motivasyon olarak ta iyi yere gelebileceklerini belirten Devecioğlu, zorluk derecesi yüksek maçları ise Kaymaklı maçı sonrası geride bırakacaklarını vurguladı. Kaymaklı maçına 5 idmanla hazırlanacaklarını belirten Sedat Devecioğlu, sakatlığı bulunan Salih ve Mustafa Yorgancı yanında cezalı Rifat’ın yer almayacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473