banner564

İlk ayrılık, Zaifoğlu’ndan

K-Pet Süper Ligin Doğu temsilcisi Değirmenlik’te Teknik Direktör Ahmet Zaifoğlu’nun yerine takımın teknik direktörlüğüne Muharrem Mertdin getirildi

İlk ayrılık, Zaifoğlu’ndan
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Tarihinde ilk kez Süper Lige çıkan Değirmenlik takımında Teknik Direktör Ahmet Zaifoğlu, dün başkan Emirali Öztüccar ile yaptığı görüşme sonrası görevi bıraktı. Geçtiğimiz hafta sağlık sorunu yaşayan Ahmet Zaifoğlu’nun stresten uzak kalmasının daha doğru olabileceği yönünden görevi bıraktığı belirtildi.

Öztüccar: Sağlık daha önemliydi
Değirmenlik Kulüp Başkanı Emirali Öztüccar yaşanan gelişmeler sonrası Diyalog spor servisine verdiği demeçte, Ahmet Zaifoğlu ile ayrılmalarına en büyük etkenin, Zaifoğlu’nun sağlık problemi olduğunu belirtti. Kalan iki haftada alınan mağlubiyetlerle ayrılığın söz konusu olmadığını belirten Öztüccar, Ahmet Zaifoğlu’na ise hizmetlerinden dolayı camaiası adına teşekkür etti.

Koltuk Mertdin’in
Ahmet Zaifoğlu ile ayrılan yol sonrası Teknik Adam arayışı için elini çabuk tutan Değirmenlik yönetimi Muharrem Mertdin ile anlaşmaya vardı. Emirali Öztüccar yaptığı açıklamada Muharrem Mertdin ile görüştüklerini her konuda anlaştıklarını, takımın bundan sonraki süreçte Muharrem Mertdin’e teslim edildiğini aktardı. Bugün yapılacak olan saat 18.00’de ki idmanda Muharrem Hoca’nın takımla olacağını belirten Emirali Öztüccar, Mormenekşe maçı öncesi takımın iyi noktaya geleceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473