banner564

İlk ciddi sınav Çetinkaya GAÜ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan çalışmalara başlamalarının üzerinden yaklaşık iki ay geçtiğini ve takımının durumundan memnun olduğunu belirtti

İlk ciddi sınav Çetinkaya GAÜ
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan yaptığı değerlendirmede, yeni sezona yönelik çalışmalarına 16 Temmuzda başladıklarını, yaklaşık iki aylık sürenin ise geride kaldığını belirtti. Lig öncesi en ciddi sınavlarını anı maçında Çetinkaya ile yapacaklarını belirten Ahmet Ogan, lig öncesi Çetinkaya karşısında takımı daha net görebileceklerinin altını çizdi.

Anı maçında rakip GAÜ - Çetinkaya 
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan yaptığı değerlendirmede,İskele Belediyesi ile Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından organize edilerek düzenlenecek olan  Ahmet Dargın anı maçında GAÜ - Çetinkaya ile karşılaşacaklarını vurguladı. Merhum Ahmet Dargın anısına ilk kez düzenlenecek ve geleneksel hale getirilecek anı karşılaşmasını yarın oynayacaklarını belirten Ahmet Ogan, karşılaşmanın  İskele Cumhuriyet Stadında oynanacağını karşılaşmanın ise 16:30 da başlayacağını belirtti. Karşılaşmanın ardından ise ödül töreni düzenlenerek takımlara ve hakemlere ödüller yetkililer tarafından verilecek. 

Lig Öncesi Son prova
Yeni futbol sezonunun başlamasına 10 gün kala, takımlarımız lig öncesinde son çalışmalarını ve hazırlıklarını sürdürüyor. Bu bağlamda çalışmalarına  16 Temmuzda başlayan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençlerbirliği’nin iki aylık hazırlık dönemini geride bıraktığını aktaran Teknik Direktör Ahmet Ogan, lig öncesinde son hazırlık maçında GAÜ-Çetinkaya ile karşı karşıya geleceklerini belirtti. Lig öncesinde GAÜ – Çetinkaya ile oynayacakları anı maçını  son prova olarak nitelendirdiklerini aktaran Ogan, özellikle yapılan çalışmalar, hazırlık maçlarında ideal kadroyu kurma açısından yapılacak son hamleler adına en önemli maç olarak gördüğünü vurguladı. Gençlerbirliği Teknik Direkötrü Ahmet Ogan, 19 Eylül Cumartesi sabah yapılacak olan son antrenman ile yeni sezon öncesi 9 haftalık 1.hazırlık dönemi ise geride bırakacaklarını vurguladı. 

Start Binatlı maçı ile 
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, hazırlık döneminin tamamlanmasının ardından ise yeni başlayacak olan lig maçları ile birlikte 1.müsabaka döneminin de başlamış olacağını belirtti. 21 Eylül Pazartesi günü yapacakları ilk antrenman ile Binatlı maçı hazırlıklarına başlayacaklarını aktaran Ogan, Gençlerbirliği’nde Kurban bayramı haftası olmasına rağmen haftada dört antrenman ile çalışmalara ara vermeden devam edileceğinin altını çizdi. Ligin ilk haftasında iskele Cumhuriyet stad’ında Binatlı’yı konuk edecek olan Gençlerbirliği’nde son taktik çalışma ise 25 Eylül Cuma günü maçın oynanacağı sahada yapılarak hazırlıklar sona erecek.       

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473