banner564

İmza töreninde konuştu

Galatasaray’da teknik direktör konusunda resmi açıklama Dursun Özbek’ten geldi

İmza töreninde konuştu
banner598
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Otobüsün ön koltuğunda kim oturacak?" sorusuna, "Yönetimin herhangi bir isim üzerinde tartışması olmadı. Yapılan haberler bizim dışımızda oluşturulmuş haberlerdir" dedi. Özbek, teknik direktör Riekerink'in adını bile anmadı.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüp ile TEMSA arasındaki 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonluk yarışından kopmadık"
Özbek'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:
"Galatasaray şampiyonluk yarışından kopmuş değildir. İki hafta şampiyonluğu nasıl istiyorsak hâlâ aynı şekilde istiyoruz. Lig çok uzun bir maraton. 3 puanlı lig sisteminde sonucun nasıl olacağını kestirmek çok zor. Çok üzgünüz. Galatasaray dün çok önemli bir fırsatı kaçırdı."

"Şampiyonluğu bugün daha çok istiyoruz"
"Başarı odaklı götürdüğümüz bir yarışı bir tık daha yukarıya çıkartma isteğindeyim. Yönetim kurulumuz da böyle düşünüyor. Üzüntüyü bir kenara bırakmalıyız. Şampiyonluğu bugün daha fazla istiyoruz. Kaybedilmiş bir şey yok. Biz yarışma hakkını zerre kadar kadar eksiltmedik, sonucun da Galatasaray için hayırlı olacağını düşünüyorum."

Teknik direktör açıklaması
Başkan Özbek, "Otobüsün ön koltuğunda kim oturacak?" sorusuna şöyle yanıt verdi:
"Yönetimin herhangi bir isim üzerinde tartışması olmadı. Yapılan haberler bizim dışımızda oluşturulmuş haberlerdir. Basında çıkan isimlerle bir görüşmemiz olmadı. Taraftarları da yok sayamayız. Fakat ümitsizliğe kapılmamalıyız. Ne yapacaksak Galatasaray'ın başarılı olması için yapacağız. Şampiyonluğa odaklandık. Hatalarımızdan ders almasını biliriz. Galatasaray'ın dün galip gelmesi büyük şans olurdu... Dünkü karşılaşmadan bir ders çıkartacağız. Galatasaray'ın başarısını etkileyecek bir karar içinde olamayız. Şampiyonluk yarışında en önemli adaylardan bir tanesiyiz. İç saha maçlarını düşünürsek; Galatasaray, şampiyonluk yarışının en büyük adayıdır."

Riekerink'in yerine 3 aday
Galatasaray Kulübü, otobüs üreticisi TEMSA ile 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza töreninde, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan ve TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik hazır bulundu.
Türkiye'nin iki güçlü markasının bir işbirliğine imza attığını kaydeden Özbek, "Galatasaray, Türkiye'nin en büyük spor markası. Enlerin ve ilklerin kulübü. 112 yıllık geçmişi başarılarla dolu. TEMSA gibi de Türkiye'ye mal olmuş ve sektöründe başarısı sınırlarımızı aşmış, iftihar vesilesi büyük bir şirketimiz var. Bu iki büyük markanın beraberliği, daha büyük bir sinerji yaratacaktır. Galatasaray olarak bu işbirliğinin hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.
Çelik de Galatasaray gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden birinin tercihi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Futbolcu kardeşlerimize ve Galatasaray'a yeni otobüsümüzle başarılar diliyoruz. Futbol takımı için oldukça konforlu bir otobüs teslim ediyoruz. Üç yıllık anlaşma kapsamında basketbol ve voleybol takımları için de sponsorluğumuz olacak." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473