banner564

İmzalar toplandı ama…

Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi topladığı imzaları federasyona verdi ancak genel kurul için noter tasdiki istendiği gerekçesiyle dilekçe reddedildi

İmzalar toplandı ama…
banner598
Ayrıntıya takıldılar

Birinci lig kulüplerinden Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi Yüksek İdare Mahkemesi’ne gitmek konusunda Olağanüstü Genel Kurul çağrısı dilekçesini dün federasyona verdi.

14 kulüp imza verdi
Tahsin Mertekçi 5 Süper Lig, 3 Birinci Lig ve 6 İkinci Lig kulübünden aldığı olağanüstü genel kurul çağrısı dilekçesini dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na verdi. Mertekçi olağanüstü genel kurul için 14 imzanın gerektiğini ve gerekli olan sayıyı topladıklarını kaydetti.

İmza değil noterden tasdik gerekli
Tahsin Mertekçi kulüplere imzalatılan belgenin federasyon tüzüklerine göre geçersiz olduğu ve noter tasdikli imzaların gerektiğini belirterek “Gerekirse tek tek noter tasdikli imzaları da toplayacağız” dedi.

Bazı kulüpler imza vermemesi konusunda aranıyor
Mertekçi bazı kulüp başkanlarının imza vermek istediğini ancak telefonla aranarak imza vermemeleri konusunda uyarıldığını kendisine söylediklerini belirterek “Buna rağmen genel kurul sürecinde bu arkadaşların bizlere destek olabileceklerini düşünüyorum” dedi.

Elimizdeki deliller görmezlikten gelindi
Yalova Kulüp Başkanı Tahsin Mertekçi yaptığı açıklamada ellerinde olan delilleri federasyon yetkili kurullarına vermelerine rağmen dikkate alınmadan konunun değerlendirildiğini bu nedenle haklarını aramaya devam edeceklerini kaydetti.

Federasyon başvuruyu reddetti
Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu imzasıyla yayınlanan basın bildirisinde imza veren kulüplerin dört tanesinin imzasını geri çekmesinden ve tutanağın noter tasdikli olması gerektiğinden genel kurul isteğinin reddedildiği açıklandı.
Basın bildirisinde ayrıca kulüplerden gelecek talep üzerine özel sorunlarının tartışılabileceği geniş çaplı bir toplantının ilerleyen zamanda düzenlenebileceği de belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473