banner564

İşbirliği gelişecek

Çelen Oben başkanlığındaki KTSYD Heyeti, TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’e ziyarette bulundu

 İşbirliği gelişecek
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Çelen Oben ve beraberindeki heyet Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Oben: İyi ilişkiler ve işbirliğinin devamını diliyoruz
KTSYD Dış ilişkiler Sorumlusu Levent Tezel ve Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Topaloğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette KTSYD Başkanı Çelen Oben göreve geldikten sonra KTSYD ile TSYD arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin devamı için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek “TSYD ile KTYSD arasında her zaman iyi ilişkiler olmuştur. Bizim dönemimizde de bu iyi ilişkilerin gelişerek devamını diliyorum. İşbirliği konusunda KTSYD olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Tongsir: İşbirliği devam edecek
TSYD başkanı Oğuz Tongsir ise “KTSYD Başkanı Çelen Oben ve KTSYD Heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi ilişkileri kurumsal olarak her zaman devam edeceğini söyledi. Tongsir “KTSYD bizim kardeşimiz. İşbirliği için her zaman gerekenden fazlasını yapmaya hazırız” dedi.
 
İki yönetim ortak toplantı yapacak
Oldukça olumlu bir havada geçen görüşmede TSYD başkanı Oğuz Tongsir TSYD Yönetim Kurulu ile KTSYD yönetim kurullarının ortak bir toplantı yapmasının yönetim kurulu üyelerinin tanışması ve işbirliğinin gelişmesi için faydalı olacağını belirterek bu toplantıyı Türkiye ve KKTC olmak üzere iki kez yapmak istediğini söyledi.

KTSYD ödül gecesine davet yapıldı
KTSYD Başkanı Çelen Oben iki kurum arasında yapılacak her türlü toplantının iki kurum açısından da önemli olduğunu belirterek bu öneriden mutlu olduğunu söyledi. Çelen Oben ayrıda TSYD Başkanı Oğuz Tongsir’i 29 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşecek KTSYD Yılın Başarılıları Ödül Gecesi’ne davet etti. 

Karşılıklı plaket verildi
Ziyaretin anısına KTSYD Başkanı Çelen Oben, Oğuz Tongsir’e dernek armalı plaket verirken TSYD Başkanı Oğuz Tongsir de ziyaretin anısına Oben’e hatıra plaketi verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474