banner564

İskele fırsat tepti 1-1

Gençler Birliği deplasmanda 1-0 öne geçtiği maçta Küçük Kaymaklı ile 1-1 berabere kaldı

İskele fırsat tepti 1-1
banner598
Stadyum: Şht. Hüseyin Ruso Stadı
Hakemler: Ali Özer, Hakan Ünal, Hakan Gök
K.Kaymaklı: Ufuk, Bahadır, Turgut, Mehmet Kaygısız, Çağrı, Saine, Tuğrul, Sarki (Mustafa Yaşınses), Musa (Bayram), Uğur, Remzi (Ali)
Gençler Birliği: Ali, Sinan, Sercan, Yusuf, Ertan, Mehmet Erol, Şenol, Malik, Emeka, Tonbara (İbrahim Köse) (Mustafa Salman), Emir (Sertan)
Goller: 1.Dk Tonbara (Gençlerbirliği), 13.Dk Uğur (P) (K.Kaymaklı)
Kırmızı Kart: 53.Dk Ufuk (K.Kaymaklı)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 11. hafta karşılaşmasında zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede K.Kaymaklı ve Gençler Birliği birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve karşılaşma berabere sonuçlandı. K.Kaymaklı 53.dakikada Ufuk'un yaptırdığı penaltı sonrasında kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Gençler Birliği, penaltı da dahil olmak üzere sayısız fırsattan yararlanamayınca beraberliğe razı oldu.
1.dk: Gençler Birliği atağında Şenol rakibi Bahadır'dan sıyrılıp sağdan ceza sahasına girdi ve topu arka direkteki Tonbara'ya kesti. Tonbara'nın vuruşunda top filelere gitti. K.Kaymaklı1-0 Gençler Birliği
6.dk: K.Kaymaklı'da Musa korneri kullandı ve topu ceza sahasına ortaladı. Turgut'un kafa vuruşunda kaleci Ali gole izin vermedi.
12.dk: K.Kaymaklı atağında Tuğrul ceza sahası dışından sert vurdu ancak kaleci Ali topu kornere çeldi.
13.dk: K.Kaymaklı'da kullanılan kornerde top Bahadır'ın önünde kaldı. Bahadır'ın vuruşunda top Malik'in eline çarptı ve hakem Ali Özer penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Uğur topu filelere gönderdi. K.Kaymaklı 1-1 Gençler Birliği
23.dk: Gençler Birliği atağında Emeka, Mehmet Kaygısız'ın müdahalesiyle yerde kaldı, Gençler Birliği bu pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem Ali Özer devam kararı aldı.
25.dk: Gençler Birliği'nde Mehmet Erol köşe atışını kullandı. Şenol'un kafa vuruşunda top dışarıya gitti.
29.dk: K.Kaymaklı atağında Uğur rakibi Yusuf'tan sıyrılıp soldan ceza sahasına girdi ve topu Musa'ya kesti. Musa net pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Sercan bu topu çizgiden çıkarmayı başardı.
32.dk: Gençler Birliği atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan İbrahim ve K.Kaymaklı savunması arasındaki mücadelede top Emeka'nın önünde kaldı. Emeka vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarıya gitti.
37.dk:Gençler Birliği atağında İbrahim soldan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarıya gitti.
48.dk: Gençler Birliği'nde sol çaprazda kazanılan frikiği kullanan İbrahim direkt kaleye vurdu ancak kaleci Ufuk gole izin vermedi.
53.dk: Gençler Birliği'nde Emeka topu rakibi Turgut'tan kazanıp ceza sahasına girdi ve kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldı ve Ufuk'un müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Ali Özer bu pozisyon sonrasında penaltı noktasını gösterdi ve kaleci Ufuk'u direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
55.dk: Gençler Birliği'nde penaltı atışını kullanan Ertan'ın vuruşunda kaleci Ali gole izin vermedi.
81.dk: Gençler Birliği'nde Sercan savunma arkasına uzun bir top gönderdi. Bu topu alan Sertan vuruşunu yaptı ancak kaleci Ali gole izin vermedi.
87.dk: Gençler Birliği atağında Sertan topla ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarıya gitti.
90+3.dk: Gençler Birliği atağında Emeka pasını Sertan'a aktardı. Sertan'ın vuruşunda kaleci Ali topu köşeden kornere çeldi.
Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takım berabere kalarak puanları paylaştı.
Bu sonuçla Küçük Kaymaklı puanını 19’a çıkarırken Gençler Birliği de 18 puana yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473