banner564

İskele sezonu açtı

Son iki yılda büyük performans sergileyen Gençler Birliği dün çalışmalara başladı

İskele sezonu açtı
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği resmi açılışını gerçekleştirdi. Dün gerçekleşen açılış ile sahaya inen İskele ekibinde bu sezon hedef şampiyonluk.

Hasan Topalooğlu: Artık ipi göğüslemek istiyoruz
Süper Lig takımlarından Gençler Birliği gerçekleştirdiği sezon açılışında takımın teknik direktörü Hasan Topaloğlu yaptığı açıklamada Gençler Birliği olarak her sezon şampiyonluk yarışı içinde olduklarını ve bu senede öyle olacaklarını belirtirken fakat bu sezon artık ipi göğüslemek istediklerini söyledi. Takımın 12 Haziran’dan beri salonda,12 Temmuz’dan itibaren de koşulara çalışmalarını başladığını söyleyen Hasan Topaloğlu dün itibari ile de sahaya indiklerini söyledi.

“Transferleri kampa kadar yetiştirmeyi hedefliyoruz”
Gençler Birliği’nin kamp programı ve transferler hakkında da bilgi veren Topaloğlu ilk kamplarını 4-6 Ağustos da Karpaz’da yapacaklarını ve 21-27 Ağustos’ta ise Kartepe’de kamp yapacaklarını söyledi. Transferler hakkında bilgi veren Topaloğlu ”Ertan Bulut, Ali Karal ve Serçan Çoban takıma katıldı, bunun yanında Ari Uysal, Halil Türen, Abdullah Kaya  takımdan ayrıldı.

Yabancılar gelemedi
Yabancı transferinde ise Malik ve Emmanuel dün akşam uçağını kaçırdıkları için bizimle olamadılar, fakat yarın onlarda takıma katılacaklar. Elimizde Oddo ve Saddam gibi yabancı oyuncularda var. Bu yabancı oyuncuları veya başka deneyeceğimiz yabancı oyunculardan en az birini takıma katacağız.”dedi. Hasan Topaloğlu son olarak takıma 3 transfer daha yapacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474