banner564

İsteklerini söylediler

Basketbol Federasyonu ile basketbol kulüpleri sohbet toplantısında bir araya geldiler

İsteklerini söylediler
banner598
Basketbol Federasyonu ile basketbol kulüpler dün bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Federasyona üye 13 kulüp toplantıya katılırken Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Koopspor toplantıda yer almadı.
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda lig fikstürlerinin planlı bir şekilde yapılması konusunda öneri sunuldu. Altyapıyla ilgili olarak kulüplerin şikâyetlerinin de dile getirildiği toplantıda altyapı liglerinin daha erken başlaması talep edildi. 

Tüzük değişikliği istediler
Tüzük konusunda şikâyetlerin de yapıldığı toplantıda kulüpler federasyon tüzüğünün daha çağdaş bir hale getirilmesini istediler. Kulüpler ayrıca transfer yönetmeliği ve serbest transfer hakları konusunda da çözüm talep ettiler. 

Bayanlar ligi istediler
Kulüpler liglerdeki bayanlar ligi eksikliğine de değinerek bu konuda federasyonun adım atması gerektiğini savundular. Bayanlar liginin oluşturulması durumunda ise hangi kulüplerin katılabileceği konusunda da kulüpler düşüncelerini aktardı.

Nasıroğlu: Olumlu bir toplantı oldu
Basketbol Federasyon Başkanı Ertuğ Nasıroğlu kulüplerle organize ettikleri bu toplantının kendileri açısından çok yararlı olduğunu ve kulüplerle birlikte basketbolu daha ileriye götüreceklerini kaydetti. Nasıroğlu bayanlar ligi konusunda en kısa zamanda kulüplerle yeniden bir araya gelerek girişim yapacaklarını belirtti. 

Sponsor bulundu
Nasıroğlu federasyon olarak sponsorlarla görüştüklerini ve bir sponsorla anlaşmak üzere olduklarını belirterek yakın zamanda anlaşmanın tamamlanacağını söyledi. Liglerin isim hakkı konusunda da açıklamalarda bulunan Nasıroğlu anlaşma sağlanması durumunda sponsor şirketin liglerin isim hakkını alacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473