banner564

İstikrar sürecek

Serdarlı’nın geçen sezon iyi bir grafik yakaladığını belirten Taşer Büyükadam, yeni sezonda bunun devamı için çalıştıklarını belirtti

İstikrar sürecek
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Serdarlı Kulüp Başkanı Taşer Büyükadam yeni sezonda her yönüyle bir marka haline gelmek istediklerini belirtirken, alt yapı ve tesisleşme yönündeki çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

Sezonu kapatmadık
Geride kalan sezonda kendileri adına sezonun sona ermediğini ve devam ettiğini belirten Taşer Büyükadam, ligin sona ermesinden sonra yeni sezon için kolları sıvadıklarını vurguladı. Geçen sezon ki sıkıntılardan uzak durma adına erken girişim başlattıklarını belirten Serdarlı Kulüp Başkanı Taşer Büyükadam gelinen noktada ise yeni sezon öncesi ciddi adımlar attıklarının altını çizdi.

Tribün ve antreman sahası
Yeni sezonda tribün konusunda sıkıntının ortadan kalkacağını vurgulayan Büyük Adam, saha ve antreman sahası ile ilgili olarak da çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Tribünlerin uzay çatı sistemiyle modern hale getirileceğini, sahanın zemininin ise iyileştirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Taşer Büyük adam sahanın güney kısmına ise alt yapısı hazır olan antreman sahasının yapımına başlanacağını aktardı.

Transferde titiz davrandık
Yeni sezonda takımı yine Sedat Devecioğlu’na devrettiklerini belirten Kulüp Başkanı Taşer Büyükadam Sedat hoca takım için ciddi bir kazanç olduğunu belirtti. Transferde hocanın isteği doğrultusunda çalışma başlattıklarını ve titiz davranarak transferi de sürdürdüklerini, artık o konuda da işin sonuna geldiklerini vurguladı. Mustafa Arnavut, Efe Efeoğlu, Hasan Mercan ve Serdar Dural’ın yeni sezonda aralarında olamayacağını belirten Büyük Adam bu oyunculara ise yaptıkları hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ettiğini vurguladı.

Kabore ve Faye bizim için çok önemli
Yabancı futbolcuları İbrahim Kabore ve İbrahim Faye’nin kendileri için önemli olduğunu belirten Serdarlı Kulüp Başkanı Taşer Büyük adam bu iki oyuncunun yine bu sezon  takımla birlikte olacaklarını belirtti. Yeni yönetimin çok iyi çalıştığını da belirten Büyük Adam geçen sezon ki gibi yine takımın Teknik Heyetine çok iyi zemin hazırlandığını bunun da sezon öncesi son derece önemli olduğunu vurguladı. Geçen sezon takımın iyi bir sezon geçirdiğini de belirten Taşer Büyük Adam bunun bu sezon daha iyi olması adına çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474