banner564

Kaderleri belli olacak

Ligin alt sıralarını ilgilendiren karşılaşmada Binatlı Değirmenlik’i konuk edecek

Kaderleri belli olacak
banner598
K-PET Süper Lig’in 22.haftasında Binatlı ile Değirmenlik, yarın Üner Berkalp Stadyumu’nda, saat 15:00’da karşı karşıya gelecek. Ligin alt tarafı açısından oldukça önem taşıyan bu mücadele, Değirmenlik’in belki de ligde kalma adına son şansı olacak. Binatlı ise galip gelmesi durumunda ligde kalma adına önemli bir adım atmış olacak.

“Kaybetme lüksümüz yok”
Binatlı teknik direktörü Gökmen Davutoğlu kritik Değirmenlik karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalarda bugüne kadar yeterince puan kaybettiklerini ve artık kaybetme lüksleri bulunmadığını ifade etti. Davutoğlu, ligin ilk devresindeki performanslarını bir türlü yakalayamadıklarını ancak artık çıkışa geçmek istediklerini vurguladı.

“Zor olacak”
Gökmen Davutoğlu, rakipleri Değirmenlik için belki de bu mücadelenin son şans olduğunu ve rakiplerinin de kazanmak için ellerinden geleni yapacağını bildikleri için karşılaşmanın zor geçmesini beklediklerini ifade etti. Davutoğlu, Değirmenlik takımının eksikleri olduğunu ancak koşan ve mücadele eden bir takım olduklarına dikkat çekerek olmak ya da olmamak anlamına gelen bu mücadelede Binatlı olarak dikkatli olacaklarını vurguladı.

“Saha avantajımızı kullanacağız”
Gökmen Davutoğlu, karşılaşmanın kendi sahalarında olmasının avantajını kullanıp her maç kendilerinden desteği esirgemeyen taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini ve onlara güzel bir galibiyet hediye edeceklerini söyledi. Davutoğlu, zorlu mücadele öncesinde Musa’nın iyileştiğini ve karşılaşmada forma giyebileceğini sözlerine ekledi. Davutoğlu, Değirmenlik mücadelesini kazanıp rakiplerini ekarte etmek istediklerini belirtti.

“Son şansımız”
Değirmenlik teknik direktörü İzzet Kaçmaz, Binatlı mücadelesinin son şansları olduğunu ve bu son derece kritik karşılaşma öncesinde bu kadar eksiklerinin bulunmasının kendileri için kötü bir durum yarattığını ifade etti. Kaçmaz, eksiklerin yerine genç takımdan takviye yaparak sahaya çıkacaklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Kaçmaz, kadrolarının zaten dar olduğunu ve eksiklerden dolayı daha da darlaşan kadrolarının rakipleri Binatlı’yı favori durumuna getirdiğini ancak futbolda hiçbir şeyin belli olmadığını söyledi. Kaçmaz, matematiksel olarak şanslarının devam ettiği sürece mücadele edeceklerini de sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474