banner564

Kadınlar halı sahada buluştu

İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği tarafından düzenlenen turnuva başladı

Kadınlar halı sahada buluştu
banner598
İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği (İGEM) tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen kadınlar halı saha anı futbol turnuvası başladı. 

4 takım mücadele ediyor
13-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen "Kadın Futbol Anı" turnuvasına ligde mücadele eden Çanakkale, Gönyeli, Mağusa Spor Akademisi, Geçitkale kadın futbol takımlarından oluşan 4 takım katıldı. 

İki gün tek devreli lig
İnönü Spor Kompleksindeki halı sahasında iki gün sürecek olan kadın futbol anı turnuvası tek devreli lig usulüne göre oynandı. İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği tarafından üçüncü kez düzenlenen "Kadınlar Futbol Anı " turnuvası” 12 Temmuz 1958 yılında işlerine giderken yolda Rumlar tarafından pusuya düşürülerek şehit edilen köylüler anısına gerçekleştirildi.

İlk maçlar dün oynandı
Köy ve bölge halkının büyük bir ilgi gösterdiği turnuvanın ilk gün maçlarında Gönyeli, Çanakkale’yi 3-0, Geçitkale, Mağusa Spor Akademisi’ni 1-0, Mağusa Spor Akademisi, Gönyeli’yi 2-0, Çanakkale, Geçitkale’yi 1-0 mağlup ederken, Gönyeli ile Geçitkale 1-1, Çanakkale ile Geçitkale 0-0 berabere kaldı. 

Final bu akşam
Bu sonuçların ardından Mağusa Spor Akademisi lider, Gönyeli ikinci, Geçitkale üçüncü, Çanakkale ise dördüncü olarak yarı finale yükseldi. Yarı finale eşleşmeleri ise Mağusa Spor Akademisi ile Çanakkale, Gönyeli ile Geçitkale takımları eşleşti. İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği (İGEM) 3.Kadınlar halı saha anı futbol turnuvası yarı final ve final maçı 15 Temmuz Cumartesi akşamı oynanacak. Final karşılaşmasının ardından düzenlenecek ödül töreninde dereceye giren takımlara ödüller yetkililer tarafından verilecek. 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474