banner564

Kadro şekilleniyor

Takımının son durumunu hakkında bilgi veren Çetinkaya Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu, zor maçlarla lige gireceklerini belirtti

Kadro şekilleniyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet süper ligin başkent temsilcisi Çetinkaya’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Yaptığı idmanlar yanında anı turnuvaları ve hazırlık maçları ile hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Erol Çağaloğlu, kadronun da yavaş yavaş şekillenmeye başladığını belirtti.

Derli toplu olmalıyız
Çetinkaya Teknik Direktörü Erol Çağaloğlu Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, turnuva ve hazırlık karşılaşmalarının ölçü olmadığını, ancak biraz daha derli toplu oynamak zorunda olduklarını belirtti. Yaptıkları karşılaşmalarda çok gol atmalarına rağmen çok da gol yediklerini belirten Çağaloğlu, bu durumu lig başlamadan sonlandırmaları gerektiğinin altını çizdi.

İyi takviyeler yaptığımızı düşünüyorum
Sezon başı takımdan önemli isimlerin ayrıldığını aktaran Çağaloğlu, ayrılan isimlerin yerini ise yaptıkları takviyelerle doldurmaya çalıştıklarını belirtti. İbrahim Faye, Hüseyin Küsbeci, kaleci Ahmet yanında, Yankı ve Salim’i kadrolarına dahil ettiklerini belirten Erol Çağaloğlu, iyi bir kadro kurma adına takıma bu isimleri dahil ettiklerini vurguladı.

Zor maçlarla başlıyoruz
Çekilen fikstürle ilgili düşüncelerini aktaran Erol Çağaloğlu, ligin hemen başındaki karşılaşmalarının çok da kolay olmadığını belirtti. İlk üç haftada Lefke, Doğan Türk Birliği ve Yenicami ile karşılaşacaklarını aktaran Çağaloğlu, bu 3 takımında ligin şu an itibariyle en hazır takımları oldukların belirtti. Ligin başlamasına kısa bir süre kala kamp planladıklarını belirten Erol Çağaloğlu, yapacakları bu kampla lige daha diri bir giriş yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473