banner564

Kahraman: Göçebe kuşa döndük

Yeni sezonda üst sıraları zorlamak isteyen Dumlupınar takımında, saha konusu haricinde her şey yolunda gidiyor

Kahraman: Göçebe kuşa döndük
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon öncesi takımın hazırlık dönemindeki istek ve arzusundan memnun olduğunu belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, tek sıkıntının sadece saha konusu olduğunu belirtti.
Dumlupınar takımının uzun süredir devam eden saha çilesinin ne yazık ki halen devam ettiğini belirten Kılıç Ali Kahraman, saha bulmak ta tam anlamıyla çile çektiklerini belirtti. Mağusa Türk Gücü takımındaki belirsizliğin sona ermesinden sonra Canbulat stadında istedikleri saatlerde idman yapamadıklarını belirten Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, belirsizliğin sürmesi sıkıntılı sürecide beraberinde getirdiğini aktardı.

Dr. Fazıl Küçük 23 Nisan ve 19 Mayıs için
Son derece iyi bir zemine sahip olan Dr. Fazıl Küçük stadını ne yazık ki kullanamadıklarını belirten Kahraman, bu iyi durumdaki sahanın 23 Nisan ve 19 Mayıs etkinliklerinde kullanıldığını vurguladı. Spor dairesi yetkililerinin kendilerine Başkent ve Girne takımlarının da bölgelerdeki sahaları idman yapma adına kullanmadıklarını kendilerine aktardıklarını belirten Kılıç Ali Kahraman konumun tamamen farklı olduğuna dikkat çekti. Kendi görüşünün yeni sezonda maçlarını Canbulat stadında oynamak olarak belirten Kahraman bu görüşünü yönetime sunduğunu belirtirken, Dr Fazıl Küçük stadında bu sezon futbol oynama gibi düşüncelerin de olmadığını belirtti.

İstediğimiz çizgiye geldik
Saha konusunda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen oyuncularının özverisinden son derece memnun kaldığını belirten Kılıç Ali Kahraman, yapılan transferler sonrası iyi bir noktaya geldiklerini belirtti. Alt yapı olarak Dumlupınar takımın iyi durumda olduğunu da belirten Kahraman, A takıma dahil edilen bu oyunculardan ise son derece ümitli olduğunu belirtti. Yeni sezonla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine ise kısa konuşan Kahraman, geçen yıl altıncı sırada bitirdikleri ligi bu sezon zorlamak istedikleri yönünde olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 08:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Kopyala yapıştır sayın hasan bey klavye basinda

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Mr hasan Bey'in lakabı mr gossip aga olmustue

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474