banner564

Kahraman'a zorlu görev

Yeni sezon çalışmalarını bireysel olarak salonda başlayan Yeniboğaziçi’nin teknik direktörü Kılıç Ali Kahraman görevinin zor olduğunu belirtti

Kahraman'a zorlu görev
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi’nin yeniden başına geçen Kılıç Ali Kahraman, devraldığı görevin zorlu olduğunun farkında olduğunu ancak kendisine güvenen Yeniboğaziçi camiasını ve takımı yeni sezonda layık olduğu yere taşıyacağına emin olduğunu söyleyerek, bu güveni boşa çıkartmayacağını ifade etti.

Lig daha çetin olacak
Kılıç Ali Kahraman, yeni sezon öncesinde hemen hemen tüm kulüplerin genel kurullarını yaptığını ve antrenörlerini belirleyip kadrolarını oluşturmaya başladıklarını belirterek; bu durumun kulüplerin ciddiyet ve bilinci gösterdiğini ve bundan dolayı da ligin daha zor geçeceğini ifade etti. Yeniboğaziçi olarak kendilerinin de gelecek sezonda daha iyi bir performans göstererek yenilmesi zor bir takım haline geleceklerine inandığını vurguladı.

İki oyuncuyla görüşüyoruz
 Kılıç Ali Kahraman, kendi bölgelerinden biri savunmada biri de forvet hattında görev yapabilen iki futbolcuyla görüşme halinde olduklarını ve takıma mutlaka takviye yapacaklarını belirtti. Geçtiğimiz sezon Yeniboğaziçi kadrosunda bulunan yabancı futbolcular Mami, Allen ve Ndoye’nin de Yeniboğaziçi’nde olduğunu ve bu futbolcularla görüşme halinde olduklarını belirten Kılıç Ali Kahraman, kendisinin bu üç futbolcuyu da takımda tutma düşüncesinde olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473