banner564

Kaldığımız yerden devam

Ligin ilk devresini lider tamamlayan Girne Halk Evi ikinci devreye galibiyetle başlamayı hedefliyor

Kaldığımız yerden devam
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet birinci ligin ilk devresini 30 puanla lider bitiren Girne Halk Evi, ligin ikinci devresine Pazar günü oynayacağı Yalova maçı ile başlıyor. Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, Yalova maçı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ilk devre mağlup ettikleri rakiplerini yine mağlup edip, ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak istediklerini aktardı.

Zor maç olacak
Yalova’nın ligin güçlü takımı olduğunu aktaran Mehmet Kemancıoğlu bu nedenle kendi sahalarında oynayacak olsalar bile maçın oldukça zor olacağını söyledi. Devre arası takımda giden ve gelenlerin olduğunu belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, ayni şekilde Yalova’nın da takıma takviyeler yaptığını belirtti. 

Lideriz ama puan avantajımız yok
Devre arası Ufuk, Çağan, Çağakan ve Uğurcan’ın aralarından ayrıldığını belirten Kemancıoğlu, Tufan, Yağış ve Sami’nin ise ikinci devrede aralarında olacağını vurguladı. Ligde lider olmalarına rağmen puan avantajlarının olmadığına dikkat çeken genç teknik adam Yalova maçı ile lige iyi bir giriş yapmak istediklerinin altını çizdi.

Şampiyonluk belirtmedik
Sezon başı hedeflerini süper lig olarak belirlediklerini yineleyen Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, sezon başı hedef olarak şampiyonluk belirlemediklerine dikkat çekti. Günün sonunda şampiyonluğun camiaya gelmesi durumunda bunun keyfini çıkaracaklarını hatırlatan Kemancıoğlu, öncelik hedeflerinin süper lig vizesi almak olduğunu belirtti. 

Galibiyetle başlamak istiyoruz
Camia olarak devre arası doğru işler yapmaları sonucu olumlu noktada olduklarını hatırlatan Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, devam etmesi halinde ise istedikleri yere geleceklerine inandığını söyledi. Pazar  günü karşılaşacakları Yalova maçına 3 idmanla hazırlanacaklarını belirten Kemancıoğlu, zorlu rakipleri karşısında kazanıp ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474