banner564

Kamp 10 Eylül’de

Sezonu en son açan MTG’de antrenmanlar aralıksız sürüyor

Kamp 10 Eylül’de
banner598
Mağusa Türk Gücü’nde yeni sezon hazırlıkları geçtiğimiz hafta başlarken takımın teknik direktörü Ali Oraloğlu çalışmaların gidişatından memnun.
Ali Oraloğlu kulüpte yaşanan olumsuzluk nedeniyle çalışmalara geç başladıklarını ve dün itibarıyla dördüncü antrenmanı yaptıklarını belirterek bugün çift idman yapacaklarını yarını izinli geçirip Pazar günü de çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Altı gün yedi antrenman
Oraloğlu antrenman programlarının haftada altı gün yedi antrenman olarak planladıklarını, bir gün izin yapıp bir gün de çift idman yapacaklarını ve antrenman eksiklerini en aza indirmeye çalışacaklarını söyledi.

3-4 hazırlık maçı yapabileceğiz
Ali Oraloğlu 20-25 antrenman eksikleri bulunduğunu belirterek futbolcuların özverili çalışmalarıyla eksikliği en aza indireceklerini söyledi. Oraloğlu lige kadar 8-9 hazırlık maçı yapmaları gerektiğini ancak hazırlıklar nedeniyle ancak 3-4 maç yapabileceklerini vurguladı.

10 Eylül’de kamp
Mevcut yöneticilerin çabalarıyla 10 Eylül’de Bolu Gerede’de  bir hafta kamp yapacaklarını söyleyen Oraloğlu antrenman eksiklerini yurt dışı kampında büyük oranda gidereceklerine inandığını belirtti.

Transfer çalışmaları başladı
Şu an birkaç transfer için görüşme yapıldığını belirten Oraloğlu bu futbolcuların  kulüpleriyle de görüşüldüğünü ortak bir nokta buldukları anda transferleri yapacaklarını  sözlerine ekledi. 

Mike kalacak Conte gidebilir
Yabancı oyuncu konusunda Alex’i denemeye aldıklarını, geçen yıldan  Mike’ı takımda tuttuklarını belirterek Conte ile iyi bir yabancı buldukları anda yolları ayıracaklarını kaydetti..

Maaşlar ödendi
Öte yandan Mağusa Türk Gücü futbolcularını genel kurulda belirtilen birer maaş alacakları dün antrenman öncesinde ödenirken “ceza” olarak verilen maaşların ise Başkan Şemmedi’nin Amerika dönüşü sonrasında ödeneceğinin futbolculara söylendiği öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473