banner564

Kanarya’da kaptanlar devrede

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynayacağı kritik Galatasaray maçına hazırlanıyor

Kanarya’da kaptanlar devrede
banner598
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynayacağı kritik Galatasaray maçına hazırlanıyor. Fenerbahçeli futbolcular derbiyi kazanarak hem rakibine puan tablosunda avantaj sağlamak, hem de üzerlerindeki baskıyı azaltmak istiyor. Maç öncesinde kaptanlar Volkan Demirel ve Mehmet Topal arkadaşlarına "Daha iyi oynamalıyız" mesajı veriyor.
Ezeli rakibinin 1 puan önünde 3. sırada bulunan sarı lacivertliler, Türk Telekom Arena'dan 3 puanla dönerken hem sıralamadaki konumu korumak, hem de zorlu Medipol Başakşehir maçı öncesinde moral depolamak istiyor.
Bu maç öncesinde takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal arkadaşlarını motive etmeye çalışıyor. Derbinin camia için önemini takıma hatırlatan kaptanlar, rakibin son dönemde aldığı kötü sonuçların derbiyi etkilemeyeceğini savunuyor.
Fenerbahçe son 3 resmi maçını kazansa da Volkan Demirel ve Mehmet Topal sahadaki oyunu geliştirmeleri gerektiğini düşünüyor. Deneyimli futbolcular Galatasaray karşısında mücadelelerini ve oyun kalitelerini yukarı çekmek zorunda olduklarını da sık sık vurguluyor. Demirel ve Topal ligi olabildiğince iyi bir pozisyonda bitirip, Ziraat Türkiye Kupası'nı da alarak sezonu tamamlamalarının önemine dikkat çekiyor.
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 23 Nisan'da Türk Telekom Arena'da oynanacak. Sarı lacivertliler takip eden hafta içinde Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474