banner564

Karadağ kaldığı yerden

Lefke konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 3-0 yenerek lige 3 puanla başladı

Karadağ kaldığı yerden
banner598
Stadyum: 16 Ağustos Stadı
Hakemler: Mehmet Sezener, Emre Çevikdal, İsmail Ercan
Lefke: Ahmet, Stelios, Aykut, Allen, Armstrong, Yakup, Semih, Smart (Pule), Burak, Zekai (Yılmaz), Kasım (Ersen)
K.Kaymaklı: Hasan, Çağrı, Taner (Azat), Bahadır, Mehmet, Hüseyin (Bayram), Doğukan (Musa), Mustafa, Remzi, Zokou, Victor
Goller: 43.Dk Kasım, 62.Dk Burak, 74. Dk Azat(Kendi kalesine) (Lefke)

Hamit SAKALLI
Lefke evindeki üstünlüğünü yeni sezonun ilk maçında da zorlu rakibi K.Kaymaklı karşısında sürdürmeyi başardı. Lefke'nin yıldız futbolcusu Kasım, takımının zorlandığı dakikalarda sahneye çıkarak kilidi açan ve takımına bir anlamda galibiyeti getiren isim oldu.
8.dk: Lefke'de sağ kanatta kazanılan frikiği Burak kullandı ve topu ceza sahasına ortaladı. Kasım gelen topa kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak top yandan auta gitti.
18.dk: Lefke atağında Allen'in ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert ve düzgün vuruşu kaleci Hasan Piro kornere çelmeyi başardı.
30.dk: Lefke atağında Burak'ın kaleye oldukça yakın ve kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan kazandırdığı frikikte Kasım vuruşunu yaptı ancak top üstten az farkla dışarıya gitti.
35.dk: K.Kaymaklı atağında Victor'un pasıyla topla buluşan Remzi'nin ceza sahası dışından gerçekleştirdiği vuruşunda kaleci Ahmet gole izin vermedi.
38.dk: K.Kaymaklı atağında Remzi'nin pasıyla Victor topla buluştu ve topu soldan savunma arkasına sarkan Mustafa Yaşınses'in önüne bıraktı. Mustafa'nın vuruşunda kaleci Ahmet kalesinden çıkarak topu önlemeyi başardı.
43.dk: Lefke atağında Burak topu gerisindeki Kasım'a aktardı. Sağ çaprazda topla buluşan Kasım, ceza sahası dışından mükemmel bir vuruşla topu filelere gönderdi. LEFKE 1-0 K.KAYMAKLI
62.dk: Lefke kontra atağında Smart sağ çaprazda topla buluştu ve ceza sahasına girdi. Smart önünü açtıktan sonra vuruşunu yaptı ancak top savunmadan geri geldi. Topu iyi takip eden Burak vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi. LEFKE 2-0 K.KAYMAKLI
73.dk: Lefke atağında Burak pasını Kasım'a aktarmak istedi. Savunmada Bahadır araya girecekken topu ıskaladı ve top Kasım'da kaldı. Kasım'ın vuruşunda kaleci Hasan Piro gole izin vermedi
74.dk: Lefke atağında Burak topu sol kanattaki Kasım'a aktardı. Kasım sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve topu ortaya çıkarmak istedi. Bu top Azat'a çarparak filelere gitti. LEFKE 
3-0 K.KAYMAKLI
81.dk: K.Kaymaklı atağında Victor topu sağdan bindiren Musa'nın önüne bıraktı. Musa'nın vuruşunda kaleci Ahmet topu kornere çeldi.
87.dk: Pule orta sahada Zokou ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlandı ve oyunu ambulansla terk etmek zorunda kaldı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Lefke mücadeleden galip ayrılan taraf oldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474