banner564

Karadağ kapkara 0-7

Bu haftaya kadar kendi evinde mağlup olmayan Lefke, Baf Ülkü Yurdu karşısında tarihi bir mağlubiyet aldı

Karadağ kapkara 0-7
banner598
YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.
HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu-Yusuf Bakar-Halil Erdem Canaloğlu
LEFKE: Mehmet-Aykut-Yakup-Allen-Rahmi-Zihni(Ruslan dk.46)-Semih(Kaan dk.66)-Candy-Kasım-Burak-Arif(Zekai dk.46)
BAF ÜLKÜ YURDU: Ersoğan-M.Tekpınar(Arif dk. 70)-Joseph-Felix-Lawwal-Ahmet-Fikri(Hürcan dk.78)-H.Hürben-Azat(İltaç dk.63)-Hamis-Hasan
GOLLER: Dk. 9, dk. 31,  Joseph, Dk. 34, dk. 48, dk.73 Felix, Dk. 61, dk. 72 Hamis (Lefke)

Abdullah ZAİFOĞLU
Lefke belki de kendi sahasında tarihi boyunca böyle bir mağlubiyet almamıştı. Baf Ülkü Yurdu karşısında tamamen sahada kaybolan bir Lefke vardı.
  9. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Zihni’nin uzaklaştırmak isterken havalandırdığı top kendi kale önünde Joseph’e geldi. Bu oyuncu da çok rahat bir vuruşla topu filelere göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  20. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında Joseph ceza alanına girdiği anda sert vurdu top üstten dışarı gitti.
  31. dakikadaki Baf  Ülkü Yurdu atağında Joseph-Felik paslaşmasında Felix’in kale önüne kestiği topa Joseph göğsü ile topu ağlara yollayarak takımı adına skoru 2-0 yaptı.
  34. dakikada Baf Ülkü Yurdu sol taraftan Azat’ın ortasında defans topu uzaklaştıramadı. Topu alan Felix çok sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca skor da 3-0 oldu.
  48. dakikadaki atakta Aykut’un kaptırdığı topu alan Felix rakip ceza alanına girdi. Vuruşunda kalecinin müdahalesine rağmen top ağlara gitti ve Baf Ülkü Yurdu deplasmanda 4-0 öne geçti.
  61. dakikada Joseph’in pasında Hamis’in kalecinin üzerinden aşırttığı top önce yan direğe sonra da kaleci Mehmet’e çarparak ağlara gidince Baf Ülkü Yurdu adına skor 5-0 oldu.
  72. dakikada sol taraftan gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında İltaç kaleye paralel gönderdiği topa çizgi üzerinde müdahale eden Hamis kendisinin 2’nci takımının 6’ncı golünü atarken skor da 6-0 oldu.
  73. dakikadaki atakta Felix sağ taraftan ceza alanına girdikten sonra düzgün ve isabetli bir vuruşla topu filelere gönderince Baf Ülkü Yurdu adına skor 7-0 oldu.
  Geriye kalan dakikalarda her iki takım da maçın bitmesini bekler bir havada oynayınca maçta başka gol olmadı ve maç da bu skorla sona erdi. Bu sonuçla Baf Ülkü Yurdu puanını 13’e çıkarırken Lefke 11 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2017, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473