banner564

Kartal emin adımlarla

Ligde şampiyonluğun tek adayı Yenicami, kupanın son şampiyonu Lefke’yi, yarışta saf dışı bıraktı

Kartal emin adımlarla
banner598
YENİCAMİ=3
LEFKE=1
YENİCAMİ: Yusuf-Adil-Serkan(Çağdaş dk.77)-Serhan-Neval-H.Turan-Ünal-Uğur-Esin(Behiç dk.87)-Erbay-H.Sadıklar(Batshi dk.46)
LEFKE: Mehmet-Ali-Aykut-Salih-Rahmi-Yakup-Arif-Aziz(Arif Solkanat dk.75)-Smart-Kasım-Cederic
GOLLER: Dk.53 Esin(pen), dk.71-dk.73 H.Turan(YENİCAMİ)
Dk.18 Cedric(LEFKE)
KIRMIZI KART: Dk.53 Aykut(LEFKE)

Abdullah ZAİFOĞLU
Pepsi Kıbrıs Kupası’nda oynanan çeyrek final maçında Yenicami geriye düşmesine rağmen bulduğu 3 golle galip gelerek yarı finale kalan takım oldu.
3. dakikada Yenicami’den Serkan’ın kendi ceza alanı dışında topu ellemesiyle kazanılan serbest vuruşta Kasım’ın vuruşu üstten az farkla dışarı gitti.
10. dakikada Erbay’ın kendi yarı alanından kullandığı faul atışında Lefke kale önünde oluşan karambol sonrasında, H.Turan’ın kafa ile indirdiği topa Esin çok yakın mesafeden kötü bir vuruş yaparak takımını bir golden etti.
18. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada Smart’ın getirdiği topta Kasım’ın vuruşu defanstan sekti. Topu çok iyi takip eden Cedric isabetli bir vuruş yaparak Lefke’yi 1-0 öne geçirdi.
40. dakikada Lefke’nin golcü oyuncusu Kasım topla müsait bir pozisyonda olmasına rağmen kendine yakışmayan bir vuruş yaparak topu kalecinin kucağına attı.
53. dakikada Yenicami takımından Serhan’ın sert şutunda top kaleci Mehmet’ten sekti. Seken topu iyi takip eden Ünal’ı düşüren Aykut son adam olarak değerlendirilince hakem Mehmet Malek haklı olarak penaltı noktasını gösterdi. Aykut’u da kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Penaltı atışını kullanan Esin Yenicami’ye beraberliği getirdi.
60. dakikada Neval’ın pası ile ceza alanına giren Uğur son çizgiye kadar indi. Pas vermek yerine şut atmayı deneyince top da karşı taraftan dışarı gitti.
71. dakikada Yenicami öne geçti. Adil sağ taraftan iyi bir orta yaptı. Lefke defansı ve kaleci topa müdahale edemeyince H.Turan çok rahat bir şekilde topu ağlara yollayarak takımın 2-1 öne geçirdi.
73. dakikada H.Turan bu kez sol taraftan topla birlikte ceza alanına girdi. 2 rakibini de geçtikten sonra bir kez daha topu ağlara yollayınca skor da Yenicami lehine 3-1 oldu.
90. dakikada H.Turan’ın uzak mesafeden sert şutu üst direğe de vurarak dışarı gitti.
Maç da bu skorla sona erdi ve Yenicami yarı finale kaldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474