banner564

Kartal’dan üç imza

Beşiktaş Kulübü Erkan Veyseloğlu ile 2, Earl Clark ve DJ Strawberry ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı

Kartal’dan üç imza
banner598
Beşiktaş Kulübü, erkek basketbol takımı oyuncularından DJ Strawberry Erkan Veyseloğlu ve Earl Clark'ın sözleşmelerini uzattı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Erkan Veyseloğlu ile 2, Earl Clark ve DJ Strawberry ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığı belirtildi.
Açıklamada, "2016-2017 sezonunda göstermiş olduğu performans ile herkesin takdirini kazanan tecrübeli basketbolcumuz Erkan Veyseloğlu ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Beşiktaş Sompo Japan Takımımızın başarılı performansında büyük katkısı olan ABD'li basketbolcumuz Earl Clark'la da yapılan görüşmeler sonucunda 1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır." ifadeleri yer aldı.
Beşiktaş Kulübü daha sonra bir açıklama daha yaparak erkek basketbol takımı oyuncularından ABD'li DJ Strawberry'nin sözleşmesini uzattığını duyurdu.
Açıklamada, "Başarılı bir sezonun ardından tekrar görüşmelere başladığımız tecrübeli basketbolcumuz DJ Strawberry ile anlaşmaya varıldı. Bu anlaşma gereği, başarılı basketbolcumuz DJ Strawberry ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Yeni anlaşmanın hayırlı olmasını diler, DJ Strawberry'ye Beşiktaş Sompo Japan forması altında sonsuz başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473