banner564

Kaşif: Ayağa kalktık

Yalova karşısında 3 puanı hanesine yazdıran Ozanköy’ün teknik direktörü önemli açıklamalarda bulundu

Kaşif: Ayağa kalktık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ 
Sekizinci haftanın kapanış maçında Yalova'yı mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Ozanköy'de gözler hafta sonu oynanacak olan Yenicami maçına çevrildi. Takımının Yalova karşısında direnç ve mücadele olarak iyi noktada olduğunu aktaran antrenör Seran Kaşif bunun bu hafta Yenicami karşısında devam etmesi durumunda iyi sonuç alabileceklerini ifade etti.

En iyisini yapacağız 
Birebir rakipleri olan Yalova karşısında hem puansal olarak hem de sıralama olarak keyifli yere geldiklerini söyleyen Seran Kaşif, bu hafta oynayacakları Yenicami karşılaşmasında yine iyi sonuç hedeflediklerini ifade etti. Binatlı, GAÜ Çetinkaya ve Küçük Kaymaklı karışılaşmalarında kaybettiklerini ancak özellikle bire bir rakipleri karşısında iyi oynayıp iyi sonuçlar elde ettiklerini söyleyen Seran Kaşif, Yalova karşısında alınan galibiyetin kendileri için önemli olduğunu aktardı. Kaybetmeleri halinde dibe vuracaklar ı Yalova maçında iyi işler yaptıklarını ve kazandıklarını ifade eden Kaşif, bu maçı artık geride bıraktıklarını ve önlerinde zor bir maç olan Yenicami karşılaşmasına hazırlandıklarını ifade etti.

Zaaflarını biliyoruz
Yenicami'nin iyi ve etkili yönlerini bilmekle beraber zaaf yönlerini de iyi bildiklerini ifade eden Kaşif bunlar üzerine yoğunlaştıklarını ve zorlu rakipleri karşısında doğru zamanlarda doğru işler yapmak istediklerini söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde iyi sonuç almaları durumunda iyi noktaya gelebileceklerini aktaran Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, oyuncu grubunun moral ve özgüven anlamında iyi durumda bulunduğunu belirtti. Haftalar sonra Yenicami maçı öncesi tam kadro olduklarını da ifade eden Kaşif, içeride oynayacakları maçtan iyi sonuç elde etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473