banner564

Katkı arayışındayız

Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu

Katkı arayışındayız
banner598
Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu, Sponsorluk Yasası’nın altının doldurulup özelde futbola genelde ülke sporuna tam anlamıyla katkı sağlayabilecek duruma getirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Göreve geldikleri Temmuz ayından bugüne hükümet yetkilileriyle bu konuda görüşmeler yaptıklarını söyleyen Köseoğlu, Sponsorluk Yasası’nın iyileştirilmesi konusunda hem fikir olduklarını söyledi.

Futbolcu sözleşmeleri konusunda çalışma var
Futbolcu sözleşmeleri konusunda da çalışmaların olduğunu söyleyen Kemal Köseoğlu, Futbolcular Derneği’nden mantıklı bir sözleşme taslağı hazırlamalarını istediklerini, hazırlanacak taslakla kulüplerin karşısına gidip anlaşma için zemin hazırlayacaklarını söyledi.
Geçmiş yıllarda yanlış hazırlanan sözleşmelerden dolayı kulüplerin bu konuda temkinli olduğunu söyleyen Köseoğlu, bu yıl sözleşmenin hazırlanması önümüzdeki sezonda da hayata geçirlilmesi için çalışma yapacaklarını kaydetti.

Antrenman sahası sıkıntısı var
Ülkede ciddi anlamda antrenman sahası sıkıntısı olduğuna da değinen Köseoğlu, sahaların yanına yapılacak sentetik antrenman sahaları sayesinde maç oynanacak sahaların korunabileceğine vurgu yaptı.

Altyapıya önem vermek lazım
Kulüplerin pahalı transfere yönelmek yerine altyapıya önem verip ülke gençliğine imkan sağlaması gerektiğini de söyleyen Kemal Köseoğlu, sponsorluklardan gelecek olan katkının büyük bir bölümünün altyapıya harcanması gerektiğini söyledi.

Futbola katkı arayışı 
Geçtiğimiz hafta Digitürk yetkilileriyle gömrüşme yaptıklarını ve futbola katkı yapılması konusunda istekte bulunduklarını söyleyen Kemal Köseoğlu, Digitürk yetkililerinin bu teklife olumlu baktıklarını önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelip konu hakkında son değerlendirmeyi yapacaklarını kaydetti.
Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kaldığını söyleyen Kemal Köseoğlu, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2016, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474