banner564

Kaymak Boğaz’da kaldı

Yeniboğaziçi konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı mağlup ederek zirveden uzaklaştırdı

Kaymak Boğaz’da kaldı
banner598
YER: Y.Boğaziçi Osman, Mehmet, Ergün Stadı. HAKEMLER: Serdar Bilgimer-Hakan Ünal-Cemal Sakallı. Y.BOĞAZİÇİ: Ersy-Talat-M.Sakallı-M.Tekpınar-İbrahim-Mehmet Barkınay-Abdullah(M.Taşıoğlu dk.84)-Diallo-M.Çağakan(İsmail dk.70)-Ndoye-Mehmet Çil(Adem dk.75) 
K.KAYMAKLI: Hasan-Mehmet-Bahadır-H.Adal-Ali Akbulut(Çağrı dk.46)-Bayram(Musa dk.60)-Yasin Kurt-Zokou-Kingsley-Tansel-Taner(A.Coşkun dk.77)
GOL: Dk. 42 Mehmet Çağakan (Y.BOĞAZİÇİ) 
K.KART: Dk.90+4 Yasin Kurt(K.Kaymaklı)

Abdullah ZAİFOĞLU
Liderin en yakın takipçisi olan Küçük Kaymaklı kendisi iççin lige bedel olan maçta Yeniboğaziçi’ne mağlup olarak 9 puan geriye düştü. Yeniboğaziçi daha önceki maçlar gibi zirveye oynayan takımlara kaybetmedi.
9. dakikada ok hızlı gelişen  Küçük Kaymaklı atağında Kingsley’in pasında Tansel kaleci Ersoy ile karşı karıya kalmasına rağmen vuruşunda topu kalecinin kucağına atarak mutlak bir golü harcamış oldu.
23. dakikada Yeniboğaziçi takımından İbrahim’in ceza alanı dışından aşırtma vuruşu üst ağlara da vurarak dışarı gitti.
42. dakikada Yeniboğaziçi öne geçti. Bu dakikada sağ taraftan gelişen atakta Ndoye’nin ceza alanına gönderdiği topta  Küçük Kaymaklı defansındaki kademe hatasını affetmeyen M.Çağakan kafa ile topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
57. dakikada Yeniboğaziçi’nden  Diallo’nun pasında Ndoye’nin topu kontrol ettikten sonra sert bir şutla ağlara gönderdi ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi
62. dakikada Küçük Kaymaklı’’dan Musa sol taraftan son çizgiye kadar indi, geriye çıkardığı topa Kingsley vurdu top kaleci Ersoy’dan döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı.
64. Dakikadaki Küçük Kaymaklı atağında rakip ceza alanı içinde topla buluşan Tansel çok ağır hareket edince M.Tekpınar topu uzaklaştırdı. 
83. dakikada A.Coşkunun nrakip ceza alanı dışında düşürülmesiyle Küçük Kaymaklı serbest vuruş kazandı. Yasin Kurt’un vuruşunda yine M.Tekpınar kafa ile topu uzaklaştırdı. Yeniboğaziçi bu galibiyetle ilk yarıyı galibiyetle tamamlarken K.Kaymaklı büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.  A-2 Gençler maçını K.Kaymaklı gençleri 11-0 kazandı.  

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473