banner564

Kaymaklı mesaisi başladı

Küçük Kaymaklı maçına 5 idmanla hazırlanacak olan Cihangir’de hedef iyi oyun sonrası puan ya da puanlar

Kaymaklı mesaisi başladı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’de ilk haftayı Bağcıl karşısında aldığı beraberlik sonrası bir puanla kapatan Cihangir, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Küçük Kaymaklı maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

İyi mücadele etmeliyiz
Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç gazetemiz spor servisine verdiği demeçte Küçük Kaymaklı karşısında sıkıntı yaşamamak için iyi mücadele etmek zorunda olduklarını belirtti. Bağcıl maçı ile lige zorlu bir giriş yaptıklarını belirten Hasan Burgaç, hemen sonrasında Küçük Kaymaklı maçı ile zor periyodun devam edeceğini hatırlattı. 

Bağcıl karşsıında alınan bir puan önemli
Bağcıl karşısında tecrübeli ve iyi bir takıma karşı alınan bir puanın önemli olduğunu belirten Cihangir Teknik Direktörü Hasan Burgaç, o maçın geride kaldığını ve artık Kaymaklı ile oynayacakları maçı düşünmeleri gerektiğini vurguladı.

Daha iyi olacağız
Sezer’in beklenmedik sakatlığı yanında yabancı oyuncuları Chibuzar’ın, yokluğunun sorulması üzerine konuşan Hasan Burgaç, bu iki oyuncunun yokluğuna alışmak zorunda olduklarını, onlarsız oynamayı da öğrenmeleri gerektiğini belirtti. Sezer’in uzun bir süre daha aralarında olmayacağını belirten Burgaç, Chibuzar’ın ise iki hafta sonra aralarında olacağını söyledi. Kaymaklı maçının hazırlıklarına Pazartesinden itibaren başladıklarını da hatırlatan Hasan Burgaç, Cuma günü son idmanlarını yapıp maç saatini bekleyeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474