banner564

Kazanmak için geliyoruz

Tüm hedeflerinin ikincilik koltuğu olduğunu belirten Caner Oshan, bugünkü Çetinkaya deplasmanına kazanmak için geleceklerini belirtti

Kazanmak için geliyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geçtiğimiz hafta Serdarlı ile berabere kalarak ligin ikinci devresine bir puanla giriş yapan Doğan Türk Birliği, bugün oynayacağı Çetinkaya maçından 3 puan hedefliyor. Diyalog Spor servisine demeç veren Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, iyi bir takıma karşı zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti.

Zor maç olacak
Caner Oshan yaptığı açıklamada Çetinkaya’nın ilk devredeki görüntüsünden uzak olduğunu, daha diri ve daha güçlü bir takım haline geldiklerini, bu nedenle işlerinin oldukça zor olduğunu vurguladı. Doğan Türk Birliği olarak oluşan puan tablosundan sonra ikinciliği hedef belirlediklerini, kalan haftalarda bu hedef doğrultusunda mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Saygı döndü
Askerlik görevi nedeniyle yurt dışında bulunan Ahmet Saygı’nın geçen gün aralarına katıldığını aktaran Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, Çetinkaya maçı ile birlikte Saygının da aralarında olacağını aktardı. Sezon başından beri iyi olan kadrolarını korumanın önemine dikkat çeken Oshan, hedefledikleri noktaya ulaşmak adına yollarına devam edeceklerini, Çetinkaya maçından ise 3 puan alıp Girne’ye dönmek istediklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473