banner564

Kazanmak önemliydi

Ligin onuncu haftasında Mağusa Türk Gücü’nü mağlup eden Yenicami, gözünü Doğan deplasmanına çevirdi.

Kazanmak önemliydi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Ligin on birinci hafta mücadelesinde Mağusa Türk Gücü’nü mağlup ederek kritik bir haftayı geride bırakan Başkent temsilcisi Yenicami’de gözler Pazar günü oynanacak olan Doğan Türk Birliği karşılaşmasına çevrildi. Yenicami antrenörü Emre Perçinci Doğan Türk Birliği maçı öncesi verdiği demeçte, MTG galibiyeti ile 2 haftalık kayıpları telafi ettiklerini, bu bağlamda kazanmanın önemli olduğu bir haftayı geride bıraktıklarını vurguladı.

İlk kez eksiksiz hazırlanacağız
Dördüncü haftadan sonra ilk kez Doğan Türk Birliği deplasmanına eksiksiz tam kadro hazırlanacaklarını aktaran Emre Perçinci, Doğan Türk Birliği’ni bu sezon çok fazla izlediğini analiz etmede ise zorluk yaşamayacağına inandığını belirtti. 

Doğru işler yaparsak kazanırız
Doğru işler yapmaları halinde, Girne deplasmanından galibiyetle dönmenin mümkün olduğunu aktaran Perçinci, Doğan Türk Birliği maçının öncesini iyi geçirmek zorunda olduklarının altını çizdi. Mağusa Türk Gücü karşısında hücumsal anlamda sıkıntı olmasına rağmen, bireysel çabaların ön plana çıktığını aktaran Perçinci, MTG maçını kritik bir haftada ise kazanmanın son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Yabancıları değerlendirdi
Takımın yabancıları olan Andrew ve Arol’un performanslarının sorulması üzerine demeç veren Emre Perçinci, Andrew’in kötü bir kumaş olmadığını, ancak forvet hattında yer alan Arol konusunda ise daha iyi bir isimle sezona başlayabilmelerinin daha doğru olabileceğini belirtti. 

Devre arası konum önemli
Devre arası bulunacakları konuma göre yönetimle görüşülüp gerekli müdahalenin takıma mümkün olabileceğini aktaran Emre Perçinci, en sağlıklı sürecin ise konuma göre devre arası olacağına vurgu yaptı. Bugüne kadar doğru oyuncu grubu ile doğru işler yaptıklarının altını çizen, Emre Perçinci, ortada bulunan tablonun ise son derece iyi olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474