banner564

“Kilit maçımız olacak”

Dumlupınar’ın başarılı oyuncusu Adem Ertem, Gönyeli karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi

“Kilit maçımız olacak”
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Birinci Lig takımlarından Dumlupınar’ın başarılı oyuncusu Adem Ertem önümüzde ki hafta karşılaşacakları Gönyeli maçı için “Hem bizim adımıza hem de diğer takımlar adına bu maç kilit maç”yorumunu yaptı.

 “İyi olan kazansın”
Yakaladıkları seri galibiyetler ile çıkışa geçen Dumlupınar takımının oyuncusu Adem Ertem bir sonra ki maç olan Gönyeli maçına iyi hazırlandıklarını ve rakibin iyi bir takım olduğunu bildiklerini söylerken buna rağmen sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Ertem ayrıca Dumlupınar olarak geçen hafta Lapta ve ardından Çanakkale maçlarını seri yakalamak adına fırsat gördüklerini ve bunu başararak önlerinde ki Gönyeli maçına moralli çıkacaklarını söyledi. Gönyeli maçı yalnız kendileri için değil diğer takımlar içinde çok önemli olduğunu ve eğer galibiyet almaları halinde diğer takımlarda liderlik için iştahlanacağını belirtti.

“Hedef Süper Lig”
Adem Ertem takım olarak kendilerine güvendiklerini hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu fakat her maça adım adım baktıklarını söyledi. Adem Ertem ilerlemiş futbol yaşına rağmen  gösterdiği başarılı performansını kendine iyi bakarak ve iyi çalışmaya bağlarken şunları söyledi:”Ben antremanda iyi çalışıp aynı zamanda belkide daha da önemlisi antremandan sonra uykumu ve yediklerime dikkat ediyorum. Bence en önemlisi antremandan sonra futbolcunun kendine bakması.Bende kendime bakarak sahada elimden geleni yapmaya çalışıyorum.İleride aynı şekilde devam edip takımıma katkı sağlamaya devam etmek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2017, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473