banner564

Kış turunda yarışacaklar

Gençlerimiz Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda yarışacak

Kış turunda yarışacaklar
banner598
20-21 Aralık tarihlerinde Ankara’ da düzenlenecek olan Balkan Kış Turu birinci etabında yarışacak olan plaj voleybolcularımız bugün sabah hava yolu ile Ankara’ya gidecek. Ankara da Cumartesi başlayacak olan Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Kış Turu birinci etabında  Aliosman Nurettin ve Devrim Alibaba Türkiye Milli takımı  sporcuları olarak yer alacak.
Pazar günü sonuçlanacak olan şampiyonada yer alacak sporcularımız büyük bir tecrübe ve birikim kazanacak.Daha önce bir çok kez  Avrupa ve Balkan şampiyonalarında sporcularımız yarışma başarısını göstermişti.Girol Eryıldız ,Buğra Eryıldız , Kemal Şah , Devrim Alibaba ve Aliosman Nurettin bu büyük organizasyonlarda yer alan sporcularımız oldu.
Balkan Plaj Voleybolu Kış Turu 2. ve 3. etabı Ocak ve Şubat ayları içerisinde düzenlenecek.
Kaya, “ Genç sporcularımızın bu gibi büyük organizasyonlarda yer alması ülke sporumuz açısından gurur verici bir olaydır. Onların yetenekleri ve göstermiş oldukları performans ile buralarda yarışma başarısı göstermeleri bizleri fazlası ile memnun etmektedir. Bu organizasyon da yer alacak olan Aliosman Nurettin ve Devrim Alibaba yanında Girol Eryıldız, Kemal Derebey, Kemal Şah ve Buğra Eryıldız gibi üst düzey organizasyonalarda yarışabilecek gençlerimizin olması voleybolumuz adına gurur vericidir. Hepsini yürekten kutalarım.   

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473