banner564

“Kişisel sorunumuz yok”

GG Yönetim Kurulu, “Kulübümüzün ne Yenicami Ağdelen Kulübü, ne de Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile sıkıntısı yoktur” şeklinde açıklama yaptı

“Kişisel sorunumuz yok”
banner598
Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü, dün kaleme alınan basın bildirisi ile düşüncelerine netlik getirdi. “Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu, “Kimseyle kişisel sorunumuz yoktur” dedi.
Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu, ülkemiz futbolunda hakem sorununun bir gerçek olduğunu ve sadece bu yıl değil, yıllardır devam ettiğinin bir gerçek olduğunu vurguladı. Yayınlanan bildiriye bu nedenle imza attıklarını belirten Yönetim Kurulu, “Kulübümüzün ne Yenicami Ağdelen Kulübü, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Merkez Hakem Kurulu, ne de herhangi bir hakem ile kişisel bir sorunu yoktur” şeklinde açıklama yaptı.
Yapılan hakem hatalarını her zaman dillendirmeye devam edeceklerini belirten Yönetim Kurulu; skorun değil, sporun önemli olduğunu vurguladı ve başta Yenicami Ağdelen Kulübü olmak üzere tüm Süper Lig takımlarına başarı diledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473