banner564

Kjaer giderse alternatifi hazır

Fenerbahçe, Danimarkalı stoperin yerine La Liga ekiplerinden Sevilla ile transfer görüşmelerini sürdürüyor

Kjaer giderse alternatifi hazır
banner598
Fenerbahçeli Simon Kjaer Sevilla ile görüşme halinde. Sarı Lacivertliler, Kjaer'in ayrılma ihtimaline karşılık Alman stoper Badstuber'i gündemine aldı.
Fenerbahçe'de Simon Kjaer takımdan ayrılabilir. Danimarkalı stoper La Liga ekiplerinden Sevilla ile transfer görüşmelerini sürdürüyor.
Bu görüşmeleri Sevılla Sportif Direktörü Oscar Arias da doğruladı. Arias yaptığı açıklamada "Anlaşma zemini arıyoruz. Konuyla ilgili çok detaylı da konuşmak istemiyorum. Çünkü bu pazarlık sürecini olumsuz etkileyebilir" sözlerini kullandı.

Fener'de gündem Badstuber
Fenerbahçe ise Simon Kjaer’in ayrılma ihtimaline karşı Alman stoper Holger Badstuber'i gündemine aldı. 28 yaşındaki milli futbolcuya teklif sunmaya hazırlanan Sarı Lacivertliler, önce Kjaer'in durumunun netleşmesini bekliyor.
Bayern Münih altyapısından yetişen Badstuber, 2011-2012 sezonunda kariyerinin en iyi günlerini geçirmişti. O sezon50 maçta forma giyen Alman futbolcu, Almanya Milli Takımında da boy göstermeye başlamıştı. Ancak Badstuber bir sezon sonra yaşadığı ağır sakatlıkla sarsıldı. Yaklaşık 1,5 sene sahalardan uzak kalan Badstuber sonrasında
takımdaki yerini de kaybetti.
Alman stoper geçen yılın devre arasında Bayern Münih'ten Schalke 04'e kiralık olarak gitmişti. Deneyimli futbolcu sezonu 1179 dakika sahada kalarak geçirdi. Badstuber'in Bayern Münih ile sözleşmesi sona ermişti. Fenerbahçe şartların oluşması halinde Badstuber'i bedelsiz olarak kadrosuna katabilir.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473