banner564

KTFF’den teşekkür yemeği

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu kurullarda görev yapan görevlilere teşekkür plaketti verdi

KTFF’den teşekkür yemeği
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 5 yıldır birlikte görev yaptığı Tahkim - Ceza - Disiplin Kurulları ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyelerine anı plaketi ile teşekkür etti. Lefkoşa’da Karafaki Meyhane’de gerçekleştirilen gecede konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, en kötü günlerinde birlikte devraldıkları Futbol Federasyonu'nun bugünlere gelmesinde yönetim kurulu ile birlikte tüm kurul üyelerinin de çok ciddi emek ve katkıları bulunduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 
Yeni tüzük gereği tüm kurul üyelerinin istifa etmiş sayılacağını, oluşacak olan yeni kurulların 4 Eylül Cuma'ya kadar belirleneceğini, 7 Eylül Pazartesi günü yapılacak Yönetim Kurulu toplantısında kurulların onaylanacağını belirten Sertoğlu, tüm kurullarda bir kısım değişikliklere gidileceğini ifade etti.
Gecede konuşan kurul başkanları da futbol federasyonu yönetiminin kendilerini bu şekilde onurlandırmasından duydukları mutluluğu dile getirerek kurul üyeleri adına başkan Sertoğlu'na teşekkür etti.
Plaket takdimi ile devam eden gece ceza kurulu üyesi avukat Behçet Gürçağ'a sürpriz doğum günü pastası kesimi ile noktalandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474