banner564

Kulüplerden Bayır’a yakın takip

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Dumlupınar’ın başarılı ve genç golcüsünün Süper Lig takımlarının transfer listesinde olduğu öğrenildi

Kulüplerden Bayır’a yakın takip
banner598
K-Pet Birinci Lig’de geçtiğimiz sezon aldığı başarılı sonuçlarla Süper Lig’e şampiyon olarak yükselen teknik patronluğunu Sedat Devecioğlu’nun yürüttüğü Dumlupınar’ın genç ve başarılı forvet oyuncusu Süleyman Bayır yeni sezon öncesi Süper Lig takımlarının transfer listesinde olduğu öğrenildi. Dumlupınar alt yapısından yetişen ve 17 yaşında A Takıma yükselen Bayır 2 yıl oynadıktan sonra 1 yıllığına Maraş Spor Kulübü’ne transfer olmuştu. Genç golcü daha sonra kulübü Dumlupınar’a dönerek 1 yıl oynadıktan sonra yine doğu bölgesi ekiplerinden Gençler Birliği’ne yarım sezon kiralanmasının ardından 3 yıldan beridir Dumlupınar’da mücadele ediyor.
Son 3 yılda Dumlupınar’da mücadele eden genç ve başarılı golcü oyuncu Bayır 2 yılını sağlıklı bir şekilde futbol hayatını sürdürürken geçtiğimiz sezonun başında yaşadığı ağır sakatlığın ardından ikinci devre toparlanıp 13 maçta 8 gol atarak ikinci devreye damga vuran isim oldu. Dumlupınar’ın 25 yaşındaki başarılı golcüsü Süleyman Bayır 2016-2017 sezonu öncesi açılacak olan transfer döneminde bazı Süper Lig kulüplerinin transfer listesinde olduğu ve genç golcü için nabız yoklandığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474