banner564

Kulüplerden kınama

Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu dün basıl bildirisi yayınlayarak önceki akşam Cihangir Sahası’na yapılan saldırıyı kınadı.

Kulüplerden kınama
banner598
 Yayınlanan bildiride şöyle denildi: “Kulüpler Birliği Yönetim kurulu olarak dün akşam saat 21.30 sıralarında Cihangir Stadı’na araçla girilip sahanın çim zeminine zarar verilmesini şiddetle kınadığımızı ve bunu yapan veya yapanlara en ağır cezanın verilmesini beklediğimizi ifade etmek isteriz. 
Bu anlamsız ve kimseye yarar getirmeyecek çirkin hareketi ve verilmek istenen zararı sadece Cihangir Stadı’na değil ülke sporuna verilmiş bir zarar olarak kabul ettiğimizi ve sorumluların bir an önce adalet önünde hesap vermesi gerektiği beklentisi içerisindeyiz. 
 Geçmiş yıllarda da benzer olaylar başka statlarımızda da yaşanmış fakat failleri yakalanamamıştı. Bu nedenle kulüpler birliği olarak, emniyet güçlerimizden olayın bir an önce aydınlatılmasını, yüce yargımızdan da bu çirkin hareketi yapmaya cüret eden suçlu veya suçlulara emsal teşkil edecek en ağır cezanın verilmesini talep ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473