banner564

Kumda sıkı mücadele

Plaj voleybolun da genel klasman şampiyonları hafta sonu Gazimağusa Belediyesi turnuvasında belli olacak

Kumda sıkı mücadele
banner598
KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonasında gözler 3. ve son etap turnuvası olan Gazimağusa Belediyesi Turnuvasına çevrildi. 3 Etabdan oluşan 2014  KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonasında Genel Klasman şampiyonları hafta sonu belliolacak.
Toplam 20000 TL ödüllü şampiyonada Genel Klasman da ilk 5 sırayı elde edecek olan   sporcular ödül almaya hak kazanacak.Sporcular Kişisel olarak aldıkaları puanlar ile Sporcu Bireysel Genel Klasman Puanları ve sıralaması belli olacak.

Plaj Voleybolun da  Gözler Son Etaba Çevrildi
Gazimağusa Belediyesi ve Voleybol Federasyonu işbirliği içerisinde geçekleşecek olan 3. ve son etap da toplam 17 takım zirve ve şampiyonluk mücadelesi verecek. Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası Cumartesi saat 10.00 da Galpsides Plajın da başlayacak.Turnuvanın ilk günününde toplam 22 müsabaka oynanacak.Turnuvanın tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenecek olan törenle takdim edilcek.

Son Etab Öncesinde Erkeklerde Kemal-Aliosman,Bayanlarda  Buğra- Merve Zirvede
KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası son etabı öncesinde iki etab sonunda elde ettikleri puanlar ile bayanlarda Buğra-Merve ikilisi büyük ölçüde şampiyonluğu garantilerken erkeklerde Kemal –Aliosman çifti son etab da finale yükselmesi halinde şampiyonluğunu kesin olarak ilan edecek. Erkeklerde Şampiyonluğun diğer iddialı iki takımı Umut-Ferdi ve Kemal –Devrim İkilisinin  son etab da alacağı derece yanında Kemal –Aliosman çiftinin elde edeceği derece şampiyonu belli edecek.

Turnuvanın ilk maçları

Atakan –Nail/Ertan-Ahmet Erkek G
Ahmet-Engin/Salih-Doruk         Erkek G
Canan-Ayşe/Asena-Sedef Bayan G
Çisem-Yağmur/Melisa-Tuğçe Bayan G

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474