banner564

Kupa Şehit Turgut’un

Ortaokullar arası futbol müsabakaları oynanan final ve 3’üncülük karşılaşmaları ile tamamlandı

Kupa Şehit Turgut’un
banner598

Ufuk ÇAĞA

Yaklaşık iki aydan beridir devam eden Ortaokullar arası futbol şampiyonası oynanan final ve 3’üncülük maçlarıyla sona erdi.

Lefkoşa Atatürk Stadında oynanan her iki karşılaşmada da coşku oldukça büyük idi. Çok sayıda öğrencinin takip ettiği bu iki karşılaşmanın sonunda gülen taraf Şehit Turgut Ortaokulu oldu.

Betvakti New Roman"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"">Ortaokullar arası futbolda günün ilk karşılaşması Canbulat Özgürlük Ortaokulu ile Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu arasında oynanan 3’üncülük maçı idi. Bu karşılaşmada rakibine oranla oldukça üstün bir oyun ortaya koyan Canbulat Özgürlük Ortaokulu sahadan 4 – 0 galip ayrılarak bu yılın 3’üncüsü oldu.

Bu maçın ardından başlayan final maçında ise Cumhuriyet Ortaokulu ile Şehit Turgut Ortaokulu karşılaştı. Oyuna iyi başlayan Cumhuriyet Ortaokulu 1 – 0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve güçlü rakibinin arda arda bulduğu 3 gole engel olamadı. Sahadan 3 – 1 galip ayrılan Şehit Turgut Ortaokulu böylece geçen yıldan sonra bu yıl da Ortaokullar arası futbolda şampiyonluğa ulaştı.

Karşılaşmalar sonunda dereceye giren okullara ödülleri Milli Eğitim Bakanlığı görevlileriile Emniyet Genel Müdürü Ahmet Zaim tarafından takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2013, 04:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473