banner564

Kupayı Genç Kartal’lar uçurdu

U-15 finalinde Yenicami, Mağusa Türk Gücü’nü 3-1 yenerek şampiyon oldu

Kupayı Genç Kartal’lar uçurdu
banner598
Yer: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı.
Hakemler: İsmail Ercan, Abdullah Genç, İsmail Egeli, Mehmet Özkan.
Mağusa Türk Gücü: Umut, Zeynel, Ahmet, Oray, Salih, Anıljan, Mert, İsmail, Hasan, Abdulaziz, İsmail.
Yenicami: Mustafa, Hüseyin, Arda, Mustafa, Bekem, Ali, Ökkeş, Efe, Berkem, Ahmet, Cemre.
Goller: 7’Mert Çökü (MTG), 14’Efe Türker Var, 54’Bekem Aydınöz ve 80’Cemre Piro (YAK)

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan final karşılaşmasında Yenicami, Mağusa Türk Gücü’nü 3-1 mağlup ederek 2015-2016 futbol sezonunun şampiyonu oldu.
İkinci dakikada gelişen Yenicami atağında Ökkeş’in vuruşunu kaleci Umut çıkardı. 7. dakikada atılan uzun topa hareketlenen MTG futbolcusu Abdulaziz Köse kaleci Mustafa tarafından düşürülünce orta hakem İsmail Ercan penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mert Çökü topu filelere göndererek Mağusa Türk Gücü’nü 1-0 öne geçirdi. 
14. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada soldan Efe’nin falsolu kullandığı köşe atışında top rüzgarın da etkisi ile filelere gidince skor 1-1 oldu. 18. dakikada gelişen YAK atağında soldan Berkem’in ortasında arka direkte Ökkeş’in vuruşu kaleye paralel gitti ve siyah beyazlılar mutlak golden oldu. İlk devre 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İkinci devreye MTG daha istekli başladı. 
54. dakikada Yenicami öne geçti. Bu dakikada Ahmet’in güzel ara pasında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Bekem’in sert ve düzgün vuruşu filelere gidince siyah beyazlılar 2-1 öne geçti. 
80. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada MTG kalesi önünde oluşan karambolde Cemre akıllı bir vuruşla skoru 3-1 yaptı ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yenicami finalde rakibi Mağusa Türk Gücü’nü 3-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Karşılaşma sonrasında düzenlenen kupa töreninde şampiyon Yenicami’ye kupası ve ikinci MTG’ye madalyaları KTFF Başkan Vekili Ali Karavezirler, Federasyon yönetim kurulu üyesi Enver Baturalp ve Eğitim Üst Kurulu Üyesi Mustafa Borataş tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474