banner564

Lapta temkinli

Takımda ciddi anlamda revizyona gittiklerini belirten Salahi Uçkan, zor bir sezonun kendilerini beklediğini belirtti

Lapta temkinli
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Belli sebeplerden dolayı yeni sezon hazırlıklarına Lapta olarak geç kaldıklarını belirten  Teknik Direktör Salahi Uçkan, takıma bilinçli şekilde yapılan hamlelerin ise önemine dikkat çekti.
Bir takım hamlelerin yeni yönetimin belirlenmesinden sonra gerek yönetim içerisinde gerekse takım üzerinde uygulandığını belirten Salahi Uçkan, Lapta’nın kalıcı olarak kurumsal hale gelmek için ekip olarak yola çıktıklarını belirtti. 

Bilerek yaptık 
Gerek yönetim gerekse Teknik heyet yanında futbolculardan da oluşan bir takım kişiyle yolların ayrıldığını belirten Lapta Teknik Direktörü Salahi Uçkan, bu hamleleri ise bilerek yaptıklarını belirtti. Süper ligde mücadele edecek olmalarından dolayı büyük bir risk alarak bu hamleleri yaptıklarını aktaran Uçkan, herkesin olayın ciddiyetinin bilincinde olduğunu ve çok zor bir sürece gireceklerinin altını çizdi.

Yoğun çalışıyoruz
Yardımcıları Erdinç ve Celal hoca ile birlikte yoğun bir tempoda takım üzerinde çalıştıklarını vurgulayan tecrübeli Teknik Adam Salahi Uçkan, kadronun ise artık yerli yerine oturduğunu ve şekillenmeye başladığını aktardı. Haftada altı gün çalıştıklarını ve dolu dolu bir idman uyguladıklarını belirten Uçkan, tüm bunların yanında maddi sıkıntıları aşma adına da çalıştıklarını belirtti.

Mali sıkıntı dışında sorun yok
Oyuncuların üzerindeki tedirginlik görüntüsünün geride kaldığını da belirten tecrübeli Teknik Adam, mali sıkışıklık dışında oyuncuların kafasında soru işareti bulunmadığını, ancak bu sorunun ise olmayacağını kendilerine belirttiklerini vurguladı.

Ligin en hazır takımı ile oynayacağız
Çekilen fikstür ile ilgili görüşlerini aktaran Lapta teknik direktörü Salahi Uçkan, başlı başına zor bir sezonun kendilerini beklediğini, ligin ilk maçı olan Yenicami karşılaşmasının ise kendileri adına ayrı zor bir maç olacağını vurguladı. Ligin neredeyse en hazır takımlarından biri olan Yenicami karşısında dirençli ve iyi durmak zorunda olduklarını belirten Uçkan, oyuncuları ile artık bu maçı da belli günlerde konuştuklarını, ve günü geldiğinde çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474