banner564

Lefke başladı! Cihangir bitirdi 3-2

K-Pet Süper Lig’de 26. haftanın karşılaşmasında Cihangir sezonu galibiyetle tamamladı

Lefke başladı! Cihangir bitirdi 3-2
banner598
YER: Cihangir
HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler, Sonay Dericioğlu, Doğan Elmalı
CİHANGİR: Özgür, Burak, Ertan, Yannick, Fırat, Mete(DK 46 Ümit), Hasan, Hüseyin( DK 67 Taner), Mikail, Umut, Patrick(DK 88 Kemal).
LEFKE: Mehmet, Aykut, Arif, Kemal, Cevher(DK 59 Fırat), Semih, Burak, Azmi(DK 77 Chidi), Allen, Smart, Kasım(DK 86 Ali).
GOLLER: DK 53 Ertan, DK 73 Yannick, DK 86 Patrick(Cihangir). DK 39 Kasım, DK 71 Semih(Lefke).

Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in yirmi altıncı hafta karşılaşmasında Cihangir konuk ettiği Lefke’yi mağlup ederek sezonu galibiyetle kapamış oldu. Lefke’nin iki kez öne geçtiği mücadelede oyunu bırakmayan Cihangir, bulduğu goller sonrası maçı kazanan taraf oldu. Lefke karşısında Cihangir’e galibiyeti getiren golleri Ertan, Taner ve Patrick, kaydederken, konuk takımın gollerini Kasım ve Semih kaydetti.
8.dk: Sol kanattan Arif ile gelişen Lefke atağında, bu oyuncunun ortasında Kasım’ın indirdiği topu Burak direğin üzerinden dışarıya gönderdi.
29.dk: Yeni bir Lefke atağında Burak’ın ceza alanı dışından vuruşu kaleci Özgür’de kaldı.
39.dk: Allen ile başlayan konuk takım atağında, Allen’den aldığı pas sonrası Kasım, takımını öne geçirdi.0-1
42.dk: Bir başka konuk takım atağında Kemal’ın ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş yandan auta gitti.
49.dk: Cihangir ceza alanı içerisinde Lefke takımının kazandığı çift vuruşta top barajdan geri geldi.
53.dk: Organize gelişen Lefke atağında Fırat’ın güzel ara pasında Ertan skoru eşitledi.1-1
71.dk: Burak ile başlayan yeni bir Lefke atağında, bu oyuncunun pasında Semih’in ceza alanı dışından vuruşu filelere gitti.1-2
73.dk: Hızlı Cihangir atağında Yannick’in vuruşu savunmadan dönerken, dönen topa Taner yaptığı sert ve düzgün vuruş ile top filelere gitti.2-2
77.dk: Lefke kontra atağında Allen’in ceza alanı dışından sert ve düzgün vuruşunu kaleci Özgür aynı güzellikte kornere çeldi.
86.dk: Ümit ile başlayan ev sahibi takım atağında en son Ertan’ın indirdiği topu Patrick filelere göndererek skoru tayin etti.3-2
Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince Cihangir sezonun son maçında konuk ettiği Lefke’yi mağlup ederek sezonu galibiyetle kapamış oldu.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474