banner564

Lefke hazırlıklara başlıyor

Lefke’de yeni sezon hazırlıklarına 25 Temmuz itibarıyla başlayacak olan Bülent Aytaç iç transfer görüşmelerinin bitmesini bekliyor

Lefke hazırlıklara başlıyor
banner598

 

Hamit SAKALLI
Lefke’nin teknik patronu Bülent Aytaç yaptığı açıklamalarda gelecek sezon için hazırlık programına en geç 25 Temmuz tarihinde başlayacaklarını açıkladı.

İç transfer görüşmeleri sürüyor
Bülent Aytaç açıklamalarında kendisinin yaptıracağı anatomik adaptasyon programının hazır olduğunu ancak yönetimin futbolcularla iç transfer görüşmelerinin devam etmesinden dolayı hazırlıklara henüz başlayamadıklarını aktardı. Yoğun bir hazırlık programı geçirerek gelecek sezona hazırlanacaklarını belirten Bülent Aytaç, yeni sezonda güçlü ve kaliteli bir Lefke oluşturmak istediklerini belirtti.

Kadro derinliği sağlanacak
Bülent Aytaç, geçtiğimiz sezon Lefke’nin yaşadığı kadro derinliği problemini bu sezon çözeceklerini ifade etti.  Lefke’nin dar kadrosuna rağmen son 2-3 sezondur başarılı bir performans çizerek zirveye oynadığını belirten Aytaç, bu yıl borçlarını kapatmış ve maddi yönden problemi olmayan bir Lefke olduğunu vurgulayarak dar kadroyu genişletmek için gereken çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Hedef ilk 5
Bülent Aytaç, yönetim ve teknik heyet olarak çok başarılı bir Lefke aldıklarını ve bunun da büyük sorumluluklar getirdiğinin farkında olduklarını vurgulayarak, Lefke camiasının da desteğiyle karşılıklı sevgi ve saygı ortamı oluşturup Lefke’nin ligi olabildiğince iyi yerde bitirmesini sağlayacaklarını söyledi. Lefke’nin öncelikli olarak play-out tehlikesi yaşamadan ligi ilk 5 içerisinde bitirmek istediğini belirten Bülent Aytaç, iyi bir ivme yakalanması halinde şampiyonluk yarışına da dahil olabileceğini belirtti.

Öncelik kaleci
Bülent Aytaç, kendisinin geçtiğimiz sezonlarda önemli başarılar yakalayan kadronun korunmasını istediğini ancak kaleci konusunda problem yaşayacaklarını ifade etti. Mehmet’in işinden dolayı ayrılmak istemesi nedeniyle K.Kaymaklı’dan Türkkan ile ön görüşme gerçekleştirdiklerini ve prensip anlaşmasına vardıklarını belirtirken, K.Kaymaklı ile de anlaşmaya yakın olduklarını ifade etti. Takımdan Baf ÜlküYurdu’na söz verdiği için ayrılmak isteyen Arif’in yerine de bir ön libero alacaklarını ifade eden Aytaç, birkaç isimle görüşme halinde olduklarını söyledi.

Burak Lefke yolunda
Bülent Aytaç ayrıca Yalova’dan Burak Koçar ile anlaştıklarını ve kulüplerinde bu transfer için görüşme halinde olduklarını söyledi. 

Salih Say’ın yerine Mustafa Tekpınar
Bülent Aytaç kendisinin Salih Say’ı takımda tutmak istediğini ancak futbolcunun yönetimle yaptığı görüşmede anlaşma sağlanamadığını belirtti. Salih Say’ın Lefke’den ayrılması durumunda daha öncede birlikte çalıştığı ve Lefke’nin karakterine uygun olduğunu düşündüğü Mustafa Tekpınar’ı kadrosunda görmek istediğini belirten Aytaç, bu transferlerin yanı sıra kadro derinliğini sağlamak adına Lefke’nin yapısına uygun iki-üç futbolcu daha transfer edeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473