banner564

Lidere ‘Saygı’ duruşu 2-0

Son haftaların başarılı takımı Doğan Türk Birliği alt sıralardan kurtulmaya çalışan Mağusa Türk Gücü’nü mağlup etti

Lidere ‘Saygı’ duruşu 2-0
banner598

YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

HAKEMLER: Serhan Şimşek-Yusuf Bakar-Sabriye Atikoğlu
DOĞAN TÜK BİRLİĞİ: Ozan-H.Kanlı-A.Sönmez-Quardi Rahemm-Quıncy Osei-Emek-Koral-A.Coşkun(A.Saygı dk. 82)-Aydın-Kenan(Rasağ dk.59)-S.Saygı(Tunahan dk. 86)
MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Türkkan-H.Uçar(Lawrance dk.88)-İ.Faye-Sami-Yasin-Adil-Mehmet(Hakan dk.83)-Samuel Zokou-Arif-Fırat-H.Turan
GOLLER: Dk.35, dk. 45 Selim Saygı(Doğan Türk Birliği)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde zirveye tırmanan Doğan Türk Birliği alt sıralardan kurtulmaya çalışan Mağusa Türk Gücü’nü 2-0 mağlup etti.
 10. dakikada Doğan T. Birliği adına Emek’in kullandığı faul atışında top defanstan sekti, topla ceza alanı dışında buluşan Kenan’ın sert şutunda kaleci Türkkan topu kornere attı. Kornerden gelen topa bu kez A.Sönmez vurdu kalecinin de müdahalesiyle üst direğe de vuran top oyun alanına döndü, defans uzaklaştırdı.
  14. dakikada gelişen atakta Quıncy’nin pası ile buluşan Aydın’ın sert şutunda top kaleci Türkkan’dan döndü, dönen topu penaltı noktası üzerinde bulan A.Coşkun’un boş pozisyondaki vuruşu dışarı gitti.
 31. dakikadaki Mağusa Türk Gücü atağında Arif rakibinden kurtulduktan sonra rakip ceza alanına girmeden vuruşunda top farklı şekilde dışarı çıktı.
 35. dakikada Doğan Türk Birliği öne geçen takım oldu. Kenan’ın sol taraftan kullandığı uzun taç atışında altı pas içerisinde topa kafa ile vuran S.Saygı takımını 1-0 öne geçirdi.
 39. dakikada Kenan’ın kullandığı kornerde H.Kanlı’nın kafa vuruşunda M.T.Gücü kalecisi Türkkan topu tokatladı. Pozisyonu iyi takip eden A.Sönmez’in vuruşunda top bir kez daha direğe vurarak auta gitti.
 42. dakikada ilk kez tehlikeli bir atak geliştiren M.Türk Gücü takımında H.Turan kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu kalecinin kucağına attı.
 45. dakikada fark 2’ye çıktı. Sami Ergazi atağa çıkarken topu Koral’a kaptırdı. Koral’ın pasında topla rakip ceza alanına giren S.Saygı yerden düzgün bir vuruşla Doğan Türk Birliği adına skoru 2-0 yapan golü attı.
 61. dakikada gelişen M. Türk Gücü atağında Sami sol taraftan iyi bir orta yaptı. Defansın arkasında topla buluşan Arif çok kötü bir vuruş yaparak topu dışarı gönderdi.
 68. dakikada M.Türk Gücü takımından Samuel Zokou ceza sahasının hemen dışında düşürüldü. Fırat’ın kullandığı serbest vuruşta top az farkla üstten dışarı gitti.
 81. dakikada gelişen M.Türk Gücü atağında Zokou sağ taraftan kale önüne gönderdiği topa Arif altı pas içerisinden kafa ile vurdu. Ancak kaleci Ozan topa çizgi üzerinde sahip olarak rakibine gol şansı tanımadı.
 82. dakikadaki Doğan Türk Birliği atağında rakip defans topu uzaklaştıramadı. Ceza alanı dışında topla buluşan S.Saygı’nın sert vuruşunda kaleci Türkkan bir kez daha topu tokatlayarak kornere attı. 
 85. dakikada M.Türk Gücü adına Arif’in rakip ceza alanı dışından topa çok sert vurdu, top yan direğe de vurarak dışarı gitti.
 Karşılaşmada başka gol olmayınca Doğan Türk Birliği 23 puanla liderlik koltuğuna otururken, M.Türk Gücü 10 puanda kaldı.
 Gençler maçını Doğan Türk Birliği 2-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473