banner564

“Lige çıkacağımıza inanıyoruz”

Yeniboğaziçi Kulüp Başkanı Erkan Sezerli bu akşam oynayacakları final maçından galip ayrılmak istediklerini söyledi

“Lige çıkacağımıza inanıyoruz”
banner598
Süleyman REBGE
Yeniboğaziçi Spor Kulübü Başkanı Erkan Sezerli bütün köy halkı ve camia olarak tüm gözlerinin bu final maçında olduğunu ve Süper Lig’e çıkacaklarına inandıklarını söyledi.
K-Pet Birinci Lig takımlarından Yeniboğaziçi’nin başkanı Erkan Sezerli süper Lig’e çıkmak için son maçlarını oynayacaklarını ve buna çok iyi hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi. “Son bir maçımız kaldı ve Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak maç öncesi hazırlıklar yapıyoruz. Gerek taraftarlar için gerek futbolcularımız için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Sahaya çıkıp elimizden geleni yapıp maç sonunda Süper Lig’e çıkan taraf olmak istiyoruz” dedi.

“En büyük transferimiz Eralp Hoca”
Sezon ortasından teknik direktörlüğe Eralp Şerifoğlu’nu getirterek devre arasından transfer yapmadıklarını söyleyen Erkan Sezerli “En büyük ve tek transferimiz Eralp hoca oldu. Onun gelişi ile takım toparlandı ve bugünlere kadar geldik. Biz yönetim olarak ileride devam ederiz veya etmeyiz bilinmez fakat takım olarak Süper Lig’e çıkıp ondan sonra oturup takımın nerede olduğuna bakarak hedefleri ve geleceği belirlemek istiyoruz. Şu anda tüm konsantremiz bu akşam oynanacak olan Play-off finali” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473