banner564

‘Ligin şeklini değiştireceğiz’

Lider Binatlı ile karşılaşacak olan Yenicami’nin teknik direktörü Sedat Devecioğlu iddialı açıklamalarda bulundu

‘Ligin şeklini değiştireceğiz’
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in kapanış maçında lider Binatlı ile karşılaşacak olan Yenicami’de hedef 3 puan. Binatlı karşısında galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yenicami’nin teknik direktörü Sedat Devecioğlu, sezonun en iyi futbolunu oynayacaklarını söyledi. Ligin on birinci haftasında galip gelmeleri durumunda, zirvenin yeni şekli alacağını da aktaran Devecioğlu, ligin ilk devresini lider bitirmek adına rakiplerini mağlup etmek istediklerini söyledi.

7 idman planladık
Binatlı maçı öncesi 7 idman planladıklarını Ömer’in durumunun son idmanda netlik kazanacağını söyleyen Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, yapılacak olan maç öncesi idmanları yanında toplantılarının da oyuncu grubu ile aralıksız süreceğini ifade etti. Binatlı karşısında en iyi futbollarını oynayacaklarını vurgulayan Sedat Devecioğlu lider Binatlı’yı mağlup edip ligin şeklini değiştireceklerini aktardı. 

Hazırlıklara başladık
Binatlı’nın on birinci hafta öncesi ligin lideri olduğunu hatırlatan Devecioğlu, rakiplerinin son 4 maçını izlediğini, iyi analiz ettiğine inandığını, artı ve eksi yönlerini ise tespit ederek maç öncesi hazırlıklarına başladıklarını vurguladı.

İlk devre liderlik istiyoruz
İlk devrenin bitimine beş hafta kala kağıt üzerinde Yenicami olarak bir takım planlamalar yaptıklarını söyleyen Sedat Devecioğlu, yaptıkları planlamaları uygulama adına ise Binatlı maçı ile başlamak üzere galibiyetleri almaları gerektiğini söyledi. 

Zirve bu maçı merakla bekliyor
Zirve hedefi olan takımların bu haftaki maçın skorunu merak ettiğini de ifade eden Devecioğlu, kazanmaları durumunda ise zirvenin farklı bir şekil alacağını, devre öncesi hedefledikleri liderlik adına ise önemli bir virajı geçeceklerini aktardı. Ligin bu sezonki durumunun inanılmaz keyifli olduğunu söyleyen Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, on birinci haftanın kapanış karşılaşmasında zorlu rakipleri karşısında haftayı galibiyetle kapatacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473