banner564

Lua Lua KKTC’de

Merit Alsancak Yeşilova’nın transfer etmek için anlaşmaya vardığı yıldız oyuncu dün sabahın erken saatlerinde adaya geldi

Lua Lua KKTC’de
banner598
Merit Alsancak Yeşilova, daha önce adaya getirip anlaşmaya vardığı bir dönem Türkiye Süper Ligi'nde forma giyen golcü futbolcu Lua Lua’yı geçtiğimiz akşam adaya getirdi.
Alsancak Yeşilova, Demokratik Kongolu dünyaca ünlü forvet Lomana Lua Lua'yı geçtiğimiz akşam imza için adamıza getirdi. 

Kariyeri başarılarla dolu 
1980 doğumlu olan Kongolu oyuncu kariyerinde Newcastle United, Olympiakos, Porstmouth ve Omonia gibi önemli takımlarda oynamıştı. Lua Trèsor Lomana, son 4 yıldır futbol hayatını Türkiye'de sürdürüyordu. Son olarak Şanlıurfaspor'da forma giyen golcü isim Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor'da da forma giyerek önemli başarılar elde etmişti.  

Uzun süredir bekleniyordu
Uzun süredir gelmesi beklenen ancak babasının sağlık sorunları nedeni ile gelmesi rötara uğrayan Lua Lua geçtiğimiz akşam geç saatlerde adaya geldi. Önce 18.00 uçağına bilet alınan yıldız oyuncu uçağı kaçırınca gece 01.30’da alınan bilet ile adaya geldi. Ailesi ile gelen Lua Lua otele yerleşerek istirahate çekildi. 

Efsane olmaya geldim
Lua Lua açıklamalarında futbolumuzda efsane olmaya geldiğini söyledi. Dünyanın her yerinde futbol oynadığını, futbolun kendisi için bir tutku olduğunu ve yeniden sahalara geri dönecek olmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade ederek sezonun ilk maçını iple çektiğini söyledi. Lua Lua, kariyerinde belki de dünyanın en iyi ligi olan Premier Lig dahil birçok önemli ligde ve takımda forma giydiğini vurgulayarak Alsancak Yeşilova'nın ortaya koyduğu projenin kendisini heyecanlandırdığını söyledi. 

İsmime yakışır bir oyun sergileyeceğim
Lua Lua, futbol  dünyasında önemli bir kariyeri ve ismi olduğunu belirterek bu ismine ve unvanına yakışır bir futbol sergileyeceğini ve Alsancak Yeşilova'ya para alıp oturmaya gelmediğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473