banner564

Maçlar artık hakemli olacak

Darts Federasyonu yeni sezon öncesi spor basınıyla buluşarak gelişmeleri aktardı

Maçlar artık hakemli olacak
banner598
Darts Federasyonu yeni sezon öncesinde basınla sabah kahvaltısında bir araya gelerek bilgileri paylaştı. Basın toplantısında Darts Federasyonu başkanı Gürtap Davutoğlu ile Cypex Co.Ltd yetkilisi Murat Piro, birer konuşma yapıp, sorulara yanıtlar verdiler.
Darts Federasyonu başkanı Gürtap Davutoğlu basın toplantısında yaptığı açıklamada Federasyonun kurumsal bir yapıya kavuşması için her şeyin gözden geçirildiğini ve bunun da bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyledi.

Bu sezondan sonra hakemler görev yapacak
Davutoğlu bu sezondan itibaren maçlarda hakem uygulamasına geçileceğini vurgulayarak “bu konudaki tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Seminerimiz yapıldı. Bilgilerimiz verildi. Maçlarımız artık hakemli olacak” dedi.

Amatör olarak yapılıyor ama…
Gürtap Davutoğlu dartscıların amatör olarak bu sporu yaptıklarını ve transferlerde yeni yeni ücretler ödendiğini söyleyerek “bu tamamen federasyonun bilgisi ve sorumluluğu dışındadır. Bu uygulama sonrasında mağdur olabilecek sporcu veya kulüplere hiçbir şekilde müdahale edemeyiz” dedi.
 
Bu arada bugün Antalya’da yapılacak olan yarışmaya son şampiyon Deniz Plaza’yı gönderen Darts Federasyonu, ülkemizde uluslar arası bir darts yarışması düzenlemek için de girişim yapmaya başladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474